{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Koningstraat 11 Brunssum

Omschrijving


TUSSENGELEGEN EENGEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS, VOOR-/ACHTERTUIN WAARIN GESITUEERDE GARAGE EN GEMEENSCHAPPELIJK ACHTERPAD


INDELING:

KELDER: Voorraad-/provisiekelder met witgoedaansluitingen, toegang tot kruipruimte.

BEGANE GROND: Entree/hal, trappenhuis. Meterkast met 5 groepen / 1 aardlekschakelaar/ dag- en nachtstroomaansluiting en glasvezelvoorbereiding. Zwevend gastentoilet met fonteintje.

Doorzonwoonkamer voorzien van laminaatvloer met sfeervolle houtkachel. Halfopen keuken die voorzien is van inbouwkeuken met apparatuur, te weten: 4 pits keramische kookplaat /afzuigkap en wasbak. Loopdeur naar achtertuin.

Geheel omsloten onderhoudsvriendelijke achtertuin met zonnescherm en achteringang. Garage en gemeenschappelijk achterpad.

VERDIEPING: Overloop en trappenhuis. Rechtsvoor gelegen slaapkamer en rechtsachter gesitueerde hoofdslaapkamer met schuifpui. Aan de linker voorzijde bevindt zich de badkamer met wastafel / douchecabine / 2e toilet en designradiator. Rechtsachter gesitueerde derde slaapkamer.

ZOLDER: Bereikbaar via vaste trap, zolderberging met opslagruimte waar geplaatst Intergas C.V.-Combiketel (eigendom / bouwjaar 2009).


HET PAND IS DEELS VOORZIEN VAN KUNSTSTOF EN DEELS HOUTEN KOZIJNEN MET DUBBELE BEGLAZING. GROTENDEELS ROLLUIKEN. C.V. COMBIKETEL INTERGAS (EIGENDOM / BOUWJAAR 2009). ZONNESCHERM IN ACHTERTUIN.

HET GEHEEL IS GELEGEN OP LOOPAFSTAND VAN HET BUURT WINKELCENTRUM VAN BRUNSSUM-NOORD. IN DIRECTE NABIJHEID VAN ALLE VOORZIENINGEN EN EEN BASISSCHOOL. GOEDE ONTSLUITING DOOR DIRECTE VERBINDING MET UITVALSWEGEN EN AANSLUITING OP OPENBAAR VERVOER.

PRIMA STARTERSWONING!

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte informatie
kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.

+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}