{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Hopperank 19 Brunssum

Omschrijving


SOMS HEB JE VAN DIE PARELTJES......... EN DIT IS ER ABSOLUUT EEN DIE EEN BEZICHTIGING MEER DAN WAARD IS!


UITSTEKEND ONDERHOUDEN, GEHEEL GERENOVEERDE HOEKWONING MET 3 SLAAPKAMERS, RUIME AANBOUW/BIJKEUKEN, OVERKAPPING, ROYALE ZIJ-/ ACHTERTUIN MET TWEEDE TERRAS, GARAGE EN BERGING, OPRIT VOOR DRIE AUTO'S, BEREIKBAAR VIA GEMEENSCHAPPELIJK ACHTERPAD.


INDELING:

BEGANE GROND: Hal/Entree, trappenhuis, meterkast voorzien van 10 groepsinstallatie / 3x aardlekschakelaar / "slimme meter" met dag- en nachtstroomaansluiting. Gastentoilet met fonteintje.

Ruime woonkamer met veel lichtinval. Begane grond geheel voorzien van dorpel loos gelegde plavuizenvloer met vloerverwarming. Openslaande tuindeuren geven toegang tot achtertuin met overkapping.

Halfopen luxe keukenopstelling in hoogglans wit uitvoering voorzien van 4 pits gasfornuis met wokbrander / RVS-afzuigkap / wasbak / vaatwasmachine / koelkast en combimagnetron. Separate bijkeuken in aanbouw met witgoedaansluitingen, wasbak en veel voorraad-/bergruimte en vaste kastenwand.

Geheel omsloten fraai aangelegde zij-/achtertuin met veel privacy, waarin gelegen tweede terras. Garage met berging en oprit die parkeergelegenheid biedt aan 3 auto's, bereikbaar via gemeenschappelijk achterpad.

VERDIEPING: Overloop, rechtsachter gelegen slaapkamer. Linksachter gesitueerde hoofdslaapkamer. Linksvoor vindt men de derde slaapkamer. De badkamer ligt aan de rechter voorzijde en is voorzien van een wastafel / douche / designradiator en tweede toilet.

Gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer.


DEZE WONING IS PERFECT ONDERHOUDEN EN IS INSTAPKLAAR! GEHEEL VOORZIEN VAN KUNSTSTOF KOZIJNEN MET DUBBELE BEGLAZING. INTERGAS GEHUURDE C.V. COMBIKETEL (VOLTA / € 31 P.M.) VLOERVERWARMING OP BEGANE GROND.

HET GEHEEL IS GELEGEN OP EEN RUSTIGE EN GELIEFDE WOONLOCATIE. OP LOOPAFSTAND VAN EEN BASISSCHOOL EN HET WIJKWINKELCENTRUM VAN TREEBEEK. GOEDE ONTSLUITING MIDDELS UITVALSWEGEN EN AANSLUITING OP DE RECENT GEREALISEERDE PARKSTADRING.Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte informatie
kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}