{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Deze prachtige ruime villa is gelegen in de villawijk “Kasen” met uitzicht over het Bunderbos.

Typering:
Deze karakteristieke villa is in 1999 gebouwd met hoogwaardige materialen. De woning is zeer energiezuinig en is van alle (technische) gemakken voorzien. De ligging is zondermeer geweldig. Kasen is een landelijk buurtschap in de gemeente Meerssen. Kasen ligt 6 km ten noordoosten van Maastricht en 2 km ten noordoosten van Bunde op het plateau van de Kruisberg (plaatselijk ook bekend als Dennenberg), op 112 meter hoogte nabij het Bunderbos. Het station van Bunde, met treinen richting Maastricht en Sittard-Eindhoven, is op 800 meter bereikbaar Kasen is sinds de jaren zeventig uitgebreid, met name langs de Dennenberg en Op de Locht. Anno 2019 telt Kasen zo'n 350 inwoners. In de (directe) nabijheid zijn diverse winkel- en sportvoorzieningen, de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) zijn goed.

Souterrain:
Via de hal te bereiken kelderruimten, bestaande uit een voorportaal (ca. 5 m2), een voorraadkelder (ca. 10 m2) en een wijnkeldertje (ca. 2 m2).

Begane grond:
Via een brede oprijlaan met voldoende parkeergelegenheid kan de woning worden bereikt, ruime representatieve entree (ca. 16 m2), toilet met fonteintje en een garderobe, meterkast, zeer ruime en speels ingedeelde leefruimte met veel lichtinval te bereiken via 2 glazen draaideuren en bestaat uit een woonkamer (ca. 32 m2), serre (ca. 21 m2) met schuifpui naar de tuin, eetkamer (ca. 20 m2) en werkhoek (ca. 12 m2). Vanuit de hal is er toegang tot de masterbedroom (ca. 18 m2) met ruime inloopkast (ca. 4 m2) en 1 van de badkamers (ca. 8 m2) welke voorzien is van een ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel. De moderne open keuken (ca. 16 m2) is voorzien van een koelkast, 5-pits gasfornuis, afzuigkap, dubbele spoelbak, combi-magnetron en vaatwasser. Vanuit de woonkamer, de keuken en de garage kan men naar de fantastische zeer ruime tuin (ca. 1.750 m2) met terrassen en veel ‘groen’. De bijkeuken (ca. 5 m2), voorzien van diepvries, witgoedaansluitingen en vaste kasten) biedt toegang tot de zeer royale dubbele garage (ca. 44 m2) met twee sectionaal poorten en vliering (ca. 10 m2) met veel bergruimte.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich een ruime overloop met 3 slaapkamers (ca. 12, 13 en 20 m2). Bovendien bevindt zich hier de technische ruimte (cv-installatie en zonneboiler, WTW) en de tweede moderne badkamer (ca. 6 m2) v.v. douche, toilet en wastafel.

Algemeen:
Bouwjaar: 1999, perceelgrootte: 2.055 m2, totale gebruiksoppervlakte: ca. 286 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 222 m2, gebruiksoppervlakte overige (inpandige) ruimten: ca. 65 m2, inhoud (incl. bijgebouwen): ca. 1.106 m3, rolluiken, kunststof kozijnen met HR++ glas, dak, spouw en vloerisolatie, hardhouten binnendeurkozijnen met MDF paneeldeuren. De woning is zeer onderhoudsvriendelijk en heeft een A-label m.b.t. de energievoorziening. Direct instapklaar!

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}