Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Seringenstraat 8 Echt

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

Omschrijving

STARTERS, opgelet! Dit is jullie kans om voor deze instapklare 2-onder-1-kap woning met ruime berging in aanmerking te komen. Interesse? Lees gauw verder!

Seringenstraat 8 is gelegen in de wijk Schilberg in Echt. Deze kindvriendelijke buurt ligt centraal en op loopafstand van het centrum van Echt. Bij binnenkomst in de hal bevindt zich het toilet met fonteintje, de meterkast en de vaste trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal heb je toegang tot de lichte L-vormige woonkamer welke is voorzien van een gashaard, een schuifpui naar het overdekt terras in de tuin en geeft de woonkamer toegang tot de provisiekelder met extra opbergruimte. In de open keuken voorzien van inbouwapparatuur is voldoende ruimte voor het plaatsen van een eettafel, zodat er een fijne leef keuken gecreëerd kan worden. De loopdeur in de keuken geeft ook toegang tot het overdekt terras. Aangrenzend aan de keuken is een bergruimte aanwezig. Hier bevindt zich de witgoedaansluiting, een klein keukenblok en toegang tot de tuin. In de onderhoudsvriendelijk tuin is voldoende privacy. Via de vaste trap bereik je de eerste verdieping. Vanuit de overloop heb je toegang tot 3 slaapvertrekken en een keurige badkamer met een inloopdouche, een vaste wastafel, een designradiator en een 2de toilet. Via de vlizotrap is de tweede verdieping bereikbaar. Op deze bergzolder bevindt zich de technische installatie en is er voldoende opbergruimte.

Is deze woning precies wat jij zoekt en wil jij alleen jouw spullen verhuizen? Neem dan direct contact met ons op via het nummer 0475 – 20 20 05 voor het maken van een bezichtigingsafspraak. Onze makelaar staat voor je klaar!

Indeling
Souterrain:
Provisiekelder.

Begane grond:
Entree/hal - meterkast - toilet - L-vormige woon-/eetkamer - keuken - inpandige berging - overdekt terras en heerlijke tuin.

Eerste verdieping:
Overloop met daaraan gelegen drie slaapvertrekken en keurige badkamer.

Tweede verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken bergzolder met cv-opstelling.

Bijzonderheden:
- Woning is voorzien van kunststof kozijnen met rolluiken;
- In de woonkamer is een elektrisch rolluik aanwezig;
- De meterkast beschikt over 6 groepen;
- Het energielabel van de woning is E;
- De woning heeft een vrije achterom;
- Alle maten, plattegronden zijn indicatief, waaraan verder geen rechten ontleend kunnen worden;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (financiering) is in de regel 6 weken na het sluiten van mondelinge overeenkomst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt