{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Klumpkesstraat 10 Eijsden

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Goed onderhouden halfvrijstaande woning gelegen in Eijsden. De woning ligt aan de Klumpkesstraat, een brede straat die bebouwd is met halfvrijstaande woningen met ruime voortuinen EN grote achtertuinen. In de nabije omgeving ligt het winkelcentrum. Ook ligt de woning vlakbij de Maas met zijn recreatiemogelijkheden en de oude kern van Eijsden. De afstand tot Maastricht is ongeveer 9 kilometer en goed te bereiken via uitvalswegen en openbaar vervoer.

De woning is in 1996 uitgebreid met een riante aanbouw waardoor de woonkamer met aanbouw maar liefst 56 m2 telt. Daarbij komt dan nog de half open keuken die ook goed in dit plaatje past. De garage is verlengd, waardoor extra een bijkeuken en hobbyruimte zijn ontstaan. De kunststof ramen zijn voorzien van rolluiken. De eigenaar heeft de woning de laatste jaren nog verbeterd. Zo zijn de wanden grotendeels opnieuw gestuukt, is er een gashaard geplaatst, is er een nieuwe keuken geplaatst 2013, de badkamer is vernieuwd 2017, zijn er overal nieuwe laminaatvloeren gelegd en is de tuin opnieuw aangelegd met twee terassen en groene borders. Een mooie woning met veel leefruimte, grote tuin en zeer gunstige ligging.

Indeling

Souterrain
- Kelder (3.4 m x 2.7 m) met Hr Combiketel 2009 in eigendom. Droge hoge kruipruimte.

Begane grond
- Hal (3.4 m x 1.7 m) met laminaatvloer geeft toegang tot toilet, woonkamer, keuken, bergkast en complete moderne meterkast.
- Toilet (1.1 mx 0.9 m) met closet, fonteintje en raampje.
- De woonkamer (7.2 m x 3.6 m + 6.4 m x 4.7 m) met laminaat vloer en gashaard is aan de achterzijde uitgebouwd met een riante leefruimte. Samen maar liefst 56 m2. De aanbouw is van twee grote lichtkoepels en grote raampartij met deur naar achtertuin. Vanuit deze ruimte heeft men een vrije doorgang naar de keuken. Ook heeft men toegang tot bijkeuken en hobbyruimte. Al met al een magnifieke woonkamer.
- Halfopen lichte keuken (3.8 m x 2.7 m) met aan twee zijden werkbladen en voldoende hoge opbergkasten, 4 pits gaskookplaat, oven, koelkast, vaatwasser en afgewerkt met een laminaatvloer. De kelder is vanuit de keuken toegankelijk.
- Bijkeuken (2.8 m x 2.4 m) met witgoedaansluiting en aanrecht.
- Hobbyruimte (5.0 m x 2.6 m) geïsoleerd en voorzien van laminaatvloer, radiator, lichtkoepel en deur naar garage/berging.
- Garage/fietsenberging (4.4 m x 2.8 m) met dubbele houten poort.

Eerste verdieping
- De eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer en airco.
- Overloop (3.5 m x 1.2 m) met toegang tot 3 slaapkamers, badkamer, wasruimte cq inloopkast en vlizotrap naar zolder.
- Badkamer (3.5 m x 1.9 m) van 2017 met ligbad, tweede toilet, wandmeubel met brede wastafel, douche, designradiator, draaikiepramen, rolluik en mechanische afzuiging.
- Slaapkamer 1 (3.6 m x 3.4 m) met rolluik en draaikiepraam.
- Slaapkamer 2 (3.4 m x 2.7 m) met rolluik en draaikiepraam.
- Slaapkamer 3 (2.7 m x 2.6 m) met rolluik en draaikiepraam. 

Tweede verdieping
- Bergzolder (7.2 m x 6.3 m) met vlizotrap en een hoogte van 1.4 meter.

Tuin - Mooie ruime onderhoudsvriendelijke tuin (15.0 m x 10.0 m) gelegen op het oosten. De tuin is begroeid met het nodige groen en twee terrassen voorzien van cobblestones. Ook de voortuin (9.0 m x 10.0 m) is voorzien van het nodige groen met daarnaast een ruime oprit.

Kenmerken
- Bouwjaar 1967
- Inhoud 560 inclusief garage 
- Perceel 361 m2
- Woonoppervlak 130 m2
- Gebruiksoppervlak 200 m2
- Kunststof kozijnen met grotendeels rolluiken
- Hr combiketel 2009 in eigendom

Oplevering
- In de huidige staat, in overleg opleverbaar.

Kadastraal
- Gemeente Eijsden sectie B nummer 2397, groot 3 a en 61 ca.

BEZICHTIGING Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}