{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Rode Kastanjelaan 4 Eijsden

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Sfeervolle ruime halfvrijstaande woning gelegen in de Rode Kastanjelaan 4 te Eijsden. Deze straat ligt in het oostelijke deel van Eijsden, in Mariadorp, kort bij het nieuwe Poelveld, een nieuwe woonwijk met een mix van vrijstaande en halfvrijstaande woningen, met centraal gelegen de basisschool met kinderopvang. Tevens ligt de woning zeer gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer en de uitvalswegen naar Maastricht, Heerlen en België. De woningen in de omgeving karakteriseren zich door de witte gevels en de ruime percelen en tuinen.

Deze woning biedt bijzonder veel ruimte door de vaste trap naar de zolder waardoor er vier slaapkamers aanwezig zijn, de bijbouw waarin de keuken toilet en badkamer zich bevinden, de woonkamer van maar liefst 30 m2 en de grote tuin met garage. Ook opbergmogelijkheden zijn er voldoende op zolder, kelder en berging achter de woning. Leuke sfeervolle woning met grote tuin voor een gunstige prijs.


Indeling

Souterrain
- Twee kelders (4.0 m x 3.1 m + 4.0 m x 3.1 m) met radiator en voldoende ruimte voor proviandopslag.

Begane grond
- Hal met meterkast en toegang tot woonkamer en eerste verdieping.
- Woonkamer (8.0 m x 3.2 m + 4.0 m x 1.1 m) met genoeg ruimte voor een grote eethoek en zithoek. De kamer is voorzien van een schouw, laminaatvloer, strak stuukwerk en veel lichtinval. Achter de woonkamer ligt de gesloten keuken in de aanbouw.
- Gesloten keuken (3.5 m x 2.0 m) met een hoogglans witte keuken voorzien van een hardstenen werkblad, 5 pits gaskookplaat, koelkast, vaatwasser, oven en veel opbergruimte. Achter de keuken ligt een tweede hal met toegang tot toilet, badkamer, cv ruimte en achtertuin.
- Toilet met closet en fonteintje
- Cv ruimte met Hr combiketel uit 2012 in eigendom.
- Badkamer 2.9 m x 2.0 m) voorzien van ligbad, douchecel, wastafel, afzuigunit en raam.
- Garage (5.4 m x 3.3 m) met kantelpoort met inloopdeur, zijdeur en aanwezigheid van elektra.
- Berging (3.9 m x 2.0 m) ideaal voor hobby of extra opbergruimte.

Eerste verdieping
- Ruime overloop naar drie slaapkamers en vaste trap naar zolder. Deze verdieping is voorzien van een mooie houten vloer passend bij deze woning.
- Slaapkamer 1 (3.9 m x 2.3 m) met wandkast.
- Slaapkamer 2 (4.1 m x 2.3 m) met muurkast.
- Slaapkamer 3 (3.0 m x 2.1 m). Momenteel wordt deze ruimte gebruikt voor de witgoedaansluiting.
- Slaapkamer 4 bevindt zich op de zolder.

Tweede verdieping
- Slaapkamer c.q. zolderkamer (4.2 m x 3.7 m) met aan beide zijden kasten in de schuinte met voldoende opbergruimte, wastafel met spiegel, laminaatvloer, Veluxdakraam en raam. Mooie ruime vierde slaapkamer.

Tuin
- Oprit met afsluitbare achterom naar de garage, terras en groene achtertuin voor de tuinliefhebber of voor de kleine kinderen. Kenmerk van deze woningen zijn de grote diepe achtertuinen.


Bijzonderheden
- Bouwjaar 1914
- Inhoud 380 m3 exclusief garage 45 m3 en berging 25 m3
- Perceel 319 m2
- Gebruiksopp. 155 m2
- Woonopp. 100 m2
- School en openbaar vervoer op korte afstand
- Houten kozijnen, deels dubbele beglazing 
- Cv installatie Hr Combiketel 2012 eigendom

Oplevering
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal
Gemeente Eijsden sectie C 1630, groot 3 are 19 ca.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}