{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Beschrijving:
DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.
Exclusief wonen: Stijlvolle villa in Eijsden geheel opgetrokken met veldbrandstenen, met o.a. 2 inpandige garageruimtes, 2 slaapkamers (mogelijk 4) , 2 badkamers , en omsloten onderhoudsvrije tuin, met zij-ingang en diverse kelderruimtes. Deze woning is uitgevoerd met antieke bouwmaterialen; schouw, tegelvloeren, balkenpartijen e.d. Deze woning is rustig, en mooi gelegen op een hoek. Op een praktische locatie, vlakbij winkels, en verdere voorzieningen.


Indeling:
Kelders:
De nette kelderruimtes zijn betegeld. Naast de 2 inpandige, ruime garages van ca. 20 m² en ca. 33 m² treft u aan, een lange hal die toegang geeft tot :
-1 waskelder (ca. 19 m²); hier bevindt zich de wasmachineaansluiting, en is voldoende plaats voor wasmachine, wasdroger e.d. Tevens bevindt zich hier de cv-ketel
-1 kelder die in gebruik is als kantoorruimte (ca. 17 m²).
- 1 bergkelder (ca. 8 ,5 m²).
- 1 voorraadkelder (ca. 22,5 m²).
- 1 berging (ca. 6,5 m²)
De kelderruimtes zijn toegankelijk via de hal.


-Begane grond:
Via een trap aan de voorzijde heeft u toegang tot de voordeur. Binnenkomend in de hal valt de sfeer en het mooie materiaalgebruik op. De antieke tegelvloer, is mooi passend in het geheel en is zowel in de hal als in de woonkamer en keuken gelegd. In de hal ( 8 m²) treft u de meterkast aan en de toiletruimte. Tevens de toegangsdeur naar de woonkamer en naar de kelders.
Zelfs de toiletruimte in de hal is apart; uitgevoerd met een toilet en een antiek wastafelmeubeltje.
De woonkamer met open keuken is totaal ca. 70 m2 groot. De woonkamer is verdeeld over een ruimte bij de open haard (tuinzijde) en een gedeelte, de zitkamer, dat zich aan de voorzijde (straatzijde) bevindt . Deze ruimte wordt nu gebruikt als tv-kamer. In de tv-ruimte bevindt zich ook een gezellige gaskachel. Mooi is dat zowel de zitkamer, de tv-kamer, en de keuken in een open ruimte zijn gerealiseerd.
In de woonkamer is de grote open haard een 'eye-catcher'; en zorgt voor versterking van de sfeer. Vanuit de woonkamer heeft u aan de tuinzijde via 3 dubbele openslaande deuren toegang tot de achtertuin. De klassieke witte houten keuken is uitgevoerd in landhuisstijl met een antraciet natuurstenen werkblad. In de keuken treft u een 4 pits keramische kookplaat aan, met afzuigkap en een vaatwasser.
Bij de keuken treft u een praktische bijkeuken aan (ca. 5 m²) ; hier is voldoende plaats voor vriezer, extra koelkast, voorraad e.d.
Extra bijgebouwd aan deze woning is de multifunctionele ruimte (ca.33 m²) . Deze ruimte zou ook kunnen dienen voor kantoor aan huis , of als grote gelijkvloerse slaapkamer. In deze ruimte bevindt zich tevens een toiletruimte. Er zijn reeds voorzieningen aanwezig voor realisatie van een badkamer.
Ter hoogte van de zitkamer bevindt zich een slaapkamer op de begane grond (ca. 13 m²) en een badkamer (ca. 6m²) . De badkamer is lichtbeige betegeld en voorzien van een toilet, wastafelmeubel en een douche.

-Eerste verdieping:
Via een trap in de tv-kamer loopt u naar de 1e etage. Hier treft u de 2e slaapkamer aan, voorzien van mooie maatkasten, deze kamer is ca. 23,5 m² groot. Vanuit de slaapkamer heeft u via een deur toegang tot het balkon; van hieruit heeft u mooi zicht op de achtertuin. Hier treft u ook de 2e badkamer aan (ca. 3 m²) . Deze is in wit/grijs kleurstelling uitgevoerd en voorzien van een wandcloset, ligbad en een wastafel verwerkt in een antiek meubel.

Via een niet zo hoge, trap op de eerste verdieping bereikt u de zolderkamer (ca. 19 m²) ; deze kamer kan met kleine aanpassingen dienen als 3e slaapkamer.

-Tuin:
De tuin is toegankelijk via de woonkamer via de diverse openslaande terrasdeuren. De praktische omsloten, onderhoudsvrije gezellige tuin is voorzien van diverse terrassen. De terrassen zijn mooi bekleed met grote Chinese hardstenen vloertegels.
Vanuit de woonkamer heeft u volledig zicht op de tuin. Privacy op het terras is optimaal. Via een hekje aan de zijkant van de woning heeft u tevens toegang tot de achtertuin.
De tuin is omrand door groene hagen.

Nadere bijzonderheden:
-Aanvaarding in overleg.
-Luxueus, en degelijk uitgevoerde, chique stijlvolle woning.
-Opvallend mooi materiaalgebruik; vloeren, schouw, deuren e.d.
-Mogelijkheid tot gebruik van grote multifunctionele ruimte op parterre als extra (leeftijdsbestendige) slaapkamer.
-De woning is grotendeels voorzien van hardhouten kozijnen voorzien van enkele beglazing (m.u.v. multifunctionele ruimte op parterre)
-Chique, stijlvolle woning.
-Een strook aan de voorzijde van de woning is in bruikleen verkregen van de Gemeente-Eijsden Margraten.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}