Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Brandstraat 19 Einighausen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

In het rustige dorp Einighausen, nabij Sittard, vindt u deze charmante vrijstaande woning met huisweide via landweg is achterzijde huisweide te bereiken (zie bijzonderheden) (perceel maar liefst 1792m²) en vrij uitzicht aan de achterzijde. Woonkamer met tuincontact, gesloten keuken, 3 slaapkamers, badkamer, zeer ruime zolder met mogelijkheid tot realisatie van 2 extra slaapkamers, kelder en een vrijstaande garage met oprit.

De gunstige ligging van deze woning zorgt voor een ideale combinatie van wonen in rust met nabij diverse scholen en vrije tijdsbesteding voor de kinderen, diverse mogelijkheden om uw dagelijkse boodschappen te doen, tot rust te komen op het terras of dagelijks de afstand af te leggen naar uw werk.

De woning is per direct aanvaardbaar.

Indeling
Via de entree bereikt u de hal voorzien van marmerenvloer. In deze hal bevindt zich de meterkast en de toegang tot de half betegelde toiletruimte met staand toilet. De hal biedt toegang tot de kelder (4,30m x 2,90m) en de eerste verdieping, tevens sluit de hal aan op de woonkamer. De woonkamer is maar liefst ca. 36m² groot en is voorzien van een mooie parketvloer en strak plafond, middels de schuifpui heeft u uitzicht op en toegang tot het terras en de diepe achtertuin. Via de woonkamer bereikt u de gesloten keuken (4,45m x 2,90m). De keuken betreft een hoekopstelling voorzien van oven, onderbouwafzuigkap, koelkast en een 4-pits gasfornuis. Zowel de keuken als de woonkamer bieden toegang tot het terras en de tuin.

De garage (6,95m x 3,40m) is te bereiken via de tuin, is verwarmd en beschikt tevens over een bergzolder met een nokhoogte van 2,5m. De garage is voorzien van een stalen facet kantelpoort.

Eerste verdieping
De overloop is voorzien van een moderne vinylvloer die doorloopt in de 3 slaapkamers. Aan de linkerzijde van de trapopgang vindt u de separate half betegelde toiletruimte met wandmodel toilet en fonteintje. Aan de rechterzijde vindt u de geheel betegelde badkamer (2,2m x 2,5m) voorzien van ligbad, douche en wastafel. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de eerste slaapkamer, deze is maar liefst 17,2 m² groot (4,3m x 4m). De tweede slaapkamer bevindt zich aan de tuinzijde en kijkt hier ook op uit, deze slaapkamer is ook maar liefst 18,4 m² groot (4,6m x 4m).
De derde slaapkamer bevindt zich tevens aan de tuinzijde en is 8,9 m² groot (3,55m x 2,50m.)
Tweede verdieping
Via de vlizotrap op de overloop is de zolder bereikbaar. De zolder beschikt over een houten verdiepingsvloer en is voorzien van unidekplaten.
Deze sfeervolle ruimte is geschikt om eventueel nog twee ruime slaapkamers te realiseren met in totaal een woonoppervlakte van ca. 23m² (vloeroppervlakte 59,4m²). De schuine delen kunnen als extra bergruimte dienen. Tevens bevindt zich hier de cv-ketel.

Overige verdiepingen
Souterrain met keurige proviandkelder met daglicht via koekoek ca. 2,90 x 4,30m.

Tuin
Direct aansluitend op de woning vindt u het betegelde terrasdeel van de tuin met aansluitend de garage. Daar de woning zich bevindt op een zeer ruim perceel beschikt de woning aansluitend op het terras over een geheel omheinde huisweide, deze is momenteel enkel voorzien van gras. Door de grootte van het perceel is de achtertuin uitermate geschikt om zowel speelruimte voor de kinderen, bloemperken als rustige plekken te creëren. De huisweide is geschikt voor het houden van groot- en klein vee.

Bijzonderheden
Kenmerken:
- Kunststof kozijnen met dubbel glas
- Meterkast voorzien van 6 groepen, aardlekschakelaar en slimme meter
- Remeha Calenta cv ketel in eigendom, bouwjaar 2018
- Heras hekwerk om huisweide

Huisweide: is via landweg achterzijde te bereiken. De toegang via deze landweg naar achterzijde huisweide/perceel wordt sinds decennia door eigenaar gedoogd doch hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Ligging:
De autoweg in de richting Maastricht, Heerlen, Eindhoven en Venlo bereikt u al binnen 7 autominuten, hierdoor zijn omliggende grote steden zoals Maastricht, Heerlen en Roermond al te bereiken binnen 20 tot 30 minuten. De woning is dus zeer geschikt gelegen wat betreft woon-werk verkeer.

Voor jonge gezinnen is de woning zeer gunstig gelegen, zo vindt u een basisschool op maar 200 meter afstand, een speeltuin en scouting op 5 minuten fietsen, en op 10 minuten fietsafstand zijn verschillende middelbare scholen te vinden.

Binnen 10 minuten bereikt u zowel per fiets als met de auto diverse supermarkten in het nabij gelegen Sittard, het centrum van Sittard bereikt u binnen 15 minuten fietsen of 10 autominuten.

De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De waarborgsom of bankgarantie dient twee weken na het verlopen van de ontbindende voorwaarden gestort te zijn jegens de betrokken notaris. Indien er geen sprake is van ontbindende voorwaarden, zal het bedrag binnen twee weken na ondertekening van de koopovereenkomst moeten worden gestort op de derdenrekening. Over de waarborgsom dan wel bankgarantie wordt door de verkoper geen rente vergoed.

Corio Makelaars B.V. heeft met de meeste zorg informatie samengesteld doch kunnen we ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Landhuis
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: