Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Jan Steenstraat 5 Elsloo

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Kracht Makelaars biedt aan een tussenwoning in Elsloo in de wijk Crupell. Zeer centraal gelegen, op loopafstand van station Beek en vlak bij het centrum van Elsloo. Naast alle voorzieningen in de buurt is de wijk ook goed bereikbaar door de nabijgelegen uitvalswegen. Kortom een zeer gezellige en betrokken wijk. De woning vereist modernisering en biedt veel mogelijkheden, zoals het realiseren van extra (slaap)kamer(s) op de zolderetage.


Indeling:
Begane grond: De entree biedt toegang tot de hal, de toiletruimte en de trap richting de eerste etage. Via de hal is de open woonkamer en keuken te bereiken. De woonkamer is zeer praktisch ingericht en voorzien van veel daglicht.

Eerste verdieping: De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer met o.a. toilet, wasmeubel, wasmachine-aansluiting en douche-cabine. Daarnaast is er nog een bergkast gepositioneerd op de overloop. Hier is eventueel ook een wasmachine-aansluiting te creëren.

Zolder: bereikbaar middels vlizotrap. Hier is eveneens de Bosch CV-installatie (huur Hesi) geinstalleerd. De zolder biedt tal van mogelijkheden voor het creëren van extra (slaap)kamer(s).

Tuin: De achtertuin is via de openbare weg bereikbaar aan de achterzijde. Aan de tuin bevindt zich een berging waar de nodige spullen kunnen worden opgeslagen.

Parkeren: openbaar in de nabij de woning gelegen parkeerplaatsen.

Vraagprijs: EUR 189.000 k.k.Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenstemming.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Aan de genoemde maatvoeringen in deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt