Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Schuttersdreef 39 Elsloo

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Half vrijstaande, geheel gerenoveerde woning met 3 slaapkamers, veranda en grote garage.

Begane grond:
Entree welke toegang biedt tot het geheel betegeld toilet met fontein, meterkast, trapopgang en toegang naar de woonkamer. Woonkamer is voorzien van brede laminaatvloer en biedt via de achterdeur toegang naar de veranda. Vanuit hier is tevens toegang tot de trapkast. De veranda is voorzien van schuifpui en eenvoudig keukenblok met wasmachine aansluiting.
De half open keuken in L-vorm is voorzien van koelkast, combimagnetron, 4-pits inductie-kookplaat met afzuigkap en vaatwasser.

1e etage
De woning heeft 2 slaapkamers op de 1e verdieping, de masterbedroom zeer ruim en voorzien van infrarood sauna.
De gehele verdieping is voorzien van goede laminaat vloer, de overloop biedt tot toegang tot de slaapkamers, trapopgang naar de zolderverdieping en badkamer. Badkamer is volledig betegeld en voorzien van douche, enkele wastafel en hangcloset.

2e etage
De ruime zolderverdieping is een goede 3e slaapkamer of gastenkamer, deze is voorzien van laminaatvloer en 2 velux dakvensters aan voor – en achterzijde. Op de kamer bevindt zich een ligbad en wastafel. Tevens bevindt zich hier de stookruimte in inbouwkast met vernieuwde CV ketel,

Tuin
De woning is voorzien van voortuin met looppad. Achtertuin is bereikbaar via toegangspoort naast de garage, volledig beklinkerd en omheind met een nieuwe schutting.

Garage
Met elektrische poort en voorzien van tegelvloer en een ruime bergzolder. Hier is tevens de mogelijkheid om een extra koel – en vriescombinatie te plaatsen.

Bijzonderheden:
- Kunststof kozijnen met dubbel glas
- Boven en beneden voorzien van nieuwe rolluiken
- Ruime garage
- Dak isolatie
- Muur isolatie
- Gerenoveert in 2020

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt