Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Molenweg 84 Eygelshoven

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

In Eygelshoven staat aan de fraaie Molenweg deze vrijstaand, geschakelde woning met garage, bergingen en riante tuin met zwembad. De woning is gelegen nabij de voorzieningen van Eygelshoven. Zo is men op loopafstand van de winkels, sportvoorzieningen en ligt de woning aan de randen van de bossen van Eygelshoven. Kortom een mooie plek om te wonen. De woning is naar alle waarschijnlijkheid gebouwd in de jaren '20. Echter, conform de opgave BAG (Basisregistratie Adressen en Gebouwen) is het bouwjaar 1949. De woning beschikt over een ruim perceel van 538m2.

Begane grond.
Hal met meterkast, trapberging, verdiepingstrap en toiletruimte voorzien van toilet en fonteintje. Via de hal is er toegang naar de woonkamer. De woonkamer beschikt over een fraaie (hout)kachel. De plafonds op de begane grond zijn ietwat verlaagd en afgewerkt met spanplafond met inbouwspots. De begane grondvloer is voorzien van een marmervloer. Vanuit de woonkamer is de halfopen keuken te bereiken. De keuken is voorzien van een moderne keukeninstallatie met diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is de badkamer toegang. De badkamer is voorzien van een douchecabine en een wastafel. De woonkamer heeft een verbinding via openslaande deuren naar de ruime serre. De serre is geheel te sluiten en kan verwarmd worden. Zo biedt de serre een extra leefruimte die zicht heeft over de achtertuin. De ruime, in 2 gedeelten gesplitste berging, doet dienst als wasruimte en als fietsenberging. De wasruimte is van binnenuit (serre) bereikbaar. De fietsenberging vanuit de tuin.

Tuin.
Naast de woning is een riante oprit, geschikt voor meerdere auto's en een zij-ingang naar de achtertuin. Links hiervan staat de garage met electrisch bedienbare sectionaalpoort. De tuin is deels voorzien van een ruim terras en grotendeels van een gazon. In de tuin bevindt zich een rond zwembad met installatie. De tuin is door zijn grootte zeer zonnig gelegen. De achtertuin is circa 30 meter diep en in het breedste punt circa 18 meter breed. Achter in de tuin is er een mogelijkheid om met een auto de achtertuin te bereiken via een gemeenschappelijk pad.

Eerste verdieping
Overloop met toegang naar 3 slaapkamers. De slaapkamers zijn zeer ruim van opzet. De grootste slaapkamer heeft de beschikking over een airco-installatie (2020).

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de zeer ruime zolder te bereiken. De zolder heeft daglicht via ramen aan de voor- en achterzijde. Op de zolder bevindt zich ook de cv installatie (Vaillant 2015, eigendom)

* op loopafstand van de voorzieningen, zoals winkels, sportaccommodaties en natuur.
* perceel van 538m2 met een riante achtertuin.
* kunststof kozijnen met nagenoeg geheel HR glas en rolluiken
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt