Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Wimmersstraat 30 Eygelshoven

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Op loopafstand van het centrum van Eygelshoven staat deze riante vrijstaande woning (maar liefst 1167m³) met enorme inpandige garage (circa 88m²) en terras op het westen. Het woonhuis is omstreeks 1929 gebouwd en in 2008 aan de achterzijde over alle verdiepingen uitgebreid. Door de tijd zijn vele punten van het huis aangepakt; het huis voldoet daardoor aan de wensen en eisen van nu. Het woonhuis is goed onderhouden.

Eygelshoven heeft een gezellige dorpskern. Er zijn diverse winkels voor het halen van de dagelijkse boodschappen. Naast de aanwezigheid van basisonderwijs en voortgezet onderwijs op fietsafstand in Landgraaf staat Eygelshoven bekend om het rijke verenigingsleven. Op loopafstand van de Wimmersstraat is een uitgestrekt wandelgebied. Indien u niet in de directe omgeving woont, dan zijn de aansluitingen op de Ringweg en het openbaar vervoer (trein en bus) nabij.

Het woonhuis is volledig onderkelderd. Er zijn meerdere ruimtes, die dienst doen als provisie- of bergruimte. Via de kelder is de inpandige garage bereikbaar. De garage met elektrisch bedienbare poort is maar liefst circa 88m² groot, waardoor er plaats is voor vijf auto's.
Via de hal, met aangrenzend de meterkast en het toilet, gaat u naar de eetkamer en de keuken. De keuken (circa 4,58m x 2,44m) is ingericht met een hoekkeuken, welke in 2021 is geplaatst, en is voorzien van de gewenste apparatuur. Achter de keuken is de bijkeuken (circa 2,80m x 1,79m) met aansluiting voor de wasmachine en een extra toilet. De eetkamer is circa 4,70m x 4,42m groot en kan eveneens worden gebruikt als kantoor of hobbykamer. De eetkamer staat in open verbinding met de woonkamer aan de achterzijde. De lichte woonkamer is circa 7,92m x 4,57m groot. Vanuit de woonkamer is toegang tot het royale dakterras van circa 54m².
Op de verdieping zijn vier slaapkamers, twee badkamers en een inloopkast (2,85m x 2,99m). De slaapkamers zijn circa 4,92m x 3,29m, 3,94m x 2,31m, 5,09m x 1,98m en 3,49m x 2,73m groot. Een badkamer (circa 2,54m x 3,30m) is ingericht met ligbad, wc en dubbele wastafel. De tweede badkamer (circa 2,52m x 1,66m) is ingericht met douche en wastafel.
De vliering is bereikbaar via vlizotrap.

AANSPRAKELIJKHEID
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

ONTBINDING
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is in de regel circa 4 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

ZEKERHEIDSSTELLING
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 7 dagen na definitieve overeenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

ONDERZOEKSPLICHT VAN DE KOPER
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt