{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Clemensstraat 41 Eygelshoven

Omschrijving


NIEUWE VRAAGPRIJS!

VERRASSEND RUIM TUSSENGELEGEN OP TE KNAPPEN "JARENDERTIG WONING" MET 3 SLAAPKAMERS, VASTE TRAP NAAR DE ZOLDER, VOOR- EN ACHTERTUIN BEREIKBAAR VIA GEMEENSCHAPPELIJK ACHTERPAD


INDELING:

KELDER: Een ruime voorraad-/provisiekelder bereikbaar vanuit de keuken.

BEGANE GROND: Hal/entree, gang, trappenhuis, meterkast met 4 groepen / aardlekschakelaar, ruime doorzon woonkamer met schouw voorzien van laminaatvloer. Keuken waar geplaatst een inbouwkeuken met 4 pits gaskooktoestel / wasbak / elektrische oven en koelkast. Achtergelegen badkamer met wasbak in badmeubel / ligbad en toilet. Serre met witgoedaansluitingen. Achtertuin bereikbaar via gemeenschappelijke achterpad.

VERDIEPING: Overloop en trappenhuis, rechtsvoor gelegen slaapkamer, linksvoor gelegen ouderslaapkamer, linksachter gelegen slaapkamer, rechtsachter opgang naar zolder.

ZOLDER: Bereikbaar via vaste trap, CV Combiketel (2011 eigendom), ruime zolderbergingsruimte met de mogelijkheid om een 4e slaapkamer te realiseren.


HET PAND HEEFT NOG VELE OORSPRONKELIJKE STIJLELEMENTEN UIT DIE TIJD. WONING IS VOORZIEN VAN ENKEL GLAS. DIENT OP ONDERDELEN AANGEPAST TE WORDEN AAN DE EISEN VAN HET HUIDIG WOONCOMFORT.

HET GEHEEL IS GELEGEN OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM VAN EYGELSHOVEN. VEEL PARKEERGELEGENHEID IN DE DIREKTE OMGEVING. VRIJ UITZICHT AAN DE VOORZIJDE.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte informatie
kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}