{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Gadestraat 10 Geleen

Omschrijving

Deze vrijstaande woning is gelegen op een rustige, zeer gewilde locatie in het centrum, op loopafstand van winkels en voorzieningen. Het pand is degelijk gebouwd in 1960 en goed onderhouden. Het interieur dient gemoderniseerd en opgefrist te worden. Geheel kunststof kozijnen met dubbelglas, vrijwel geheel rolluiken (deels elektrisch), HR Combi cv-ketel 2007 (eigendom), airconditioning in woonkamer en ouderslaapkamer.
Het perceel is 260 m2 groot, met een onderhoudsvriendelijke tuin rondom, kleine zonnige achtertuin op het zuidwesten. Parkeergelegenheid op eigen oprit.
De inhoud van de woning bedraagt 465 m3 en de woonoppervlakte 109m2.

Indeling
Souterrain: 2 kelders 3.60 x 3.13; 3.07 x 2.72, standplaats cv-ketel.
Begane grond: ruime hal; meterkast; toilet met fonteintje; woonkamer 6.42 x 4.14/3.53 met zij-erker en dubbele glazen deur naar hal; gesloten keuken 3.10 x 2.80 met aanbouwkeuken voorzien van keramische kookplaat, oven, afzuigkap, koelkast en vaatwasser; portaal met buitendeur en toegang naar bijkeuken 2.95 x 2.60 met witgoedaansluiting.
Eerste verdieping, voorzien van laminaatvloer: overloop met deur naar dakterras; drie slaapkamers 4.50 x 3.10 met muurkast; 3.52 x 3.20; 3.08 x 2.78; badkamer 1.97 x 1.83 met combi-ligbad met douchewand, wandcloset en badmeubel.
Tweede verdieping: bergzolder, bereikbaar via vlizotrap.

OPMERKING IVM CORONA CRISIS, VOOR UW EN ONZE VEILIGHEID EN OM VERSPREIDING TE VOORKOMEN.
U wordt verzocht met niet meer dan 2 personen de woning te bezichtigen (meer dan 2 peronen worden niet toegelaten !.
Verder vragen wij u niets aan te raken, geen deurklinken, geen kranen, geen lichtschakelaars e.d.) Makelaar is de enige die deurklinken aanraakt. Heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, maak dan geen afspraak of annuleer deze.
Houdt tijdens de bezichtiging voldoende afstand. Is de ruimte te klein om samen te zijn met 1,5 meter onderlinge afstand? Wacht dan even buiten de ruimte. Wij houden ons aan deze regels, wij verwachten dat ook van elke kijker.

Belangrijke informatie voor de koper.
Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}