Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Agnes Printhagenstraat 21 Geleen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Dit vrijstaand geschakelde 30-er jaren herenhuis is mooi gelegen in het centrum van Geleen en op loopafstand van het openbaar vervoer. De woning is gebouwd in 1933 en betreft een royale bovenwoning met 2 verdiepingen en dakterras en een grote hobbyruimte/magazijn op de begane grond met eigen entree. De woning is meerdere malen verbouwd en uitgebreid, en beschikt o.a. over twee meterkasten, twee cv-ketels (Nefit HR combi, eigendom), deels kunststof kozijnen met dubbelglas, deels originele kozijnen met enkelglas, deels rolluiken. Plat dak aanbouw is ca. 8 jaar geleden vernieuwd, plat dak hobbyruimte/magazijn begane grond ca. 15 jaar geleden.
Voor het gehele pand geldt bestemming ‘wonen’, echter is winkel beneden of wat anders bespreekbaar met gemeente Sittard-Geleen. Er dient dan vooroverleg met de gemeente plaats te vinden over de eindbestemming van de begane grond.
De inhoud van de woning bedraagt 1.067 m3 en de woonoppervlakte 135 m2, overige inpandige ruimte 195 m2.

Indeling
Souterrain: twee ruimtes 2.83 x 3.46 en 3.45 x 2.03.
Begane grond: ruime hal met mooie trappartij naar 1e verdieping en natuursteenvloer; portaal/wasruimte 2.45 x 2.02; bijkeuken 3.00 x 2.42; portaal met aansluiting witgoed; toiletruimte; cv-kast; winkelruimte 7.92 x 3.71 met eigen ingang; hobbyruimte 11.12 x 5.91/2.62/4.55; magazijn/opslag 8.28 x 7.05 met zij-ingang; berging 5.02 x 2.88; klein plaatsje.
Eerste verdieping: overloop; woonkamer 7.95 x 3.73 met schouw, erker en schuifpui naar keuken en serre; halfopen keuken 4.88 x 2.86/1.89 met moderne aanbouwkeuken voorzien van granietblad, inductiekookplaat, combi-oven, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en diepvries; eetgedeelte 4.36 x 2.85 met openslaande deuren naar serre; serre 7.20 x 2.51 met toegang naar gezellig dakterras; badkamer 2.44 x 2.00 met ligbad, 2e toilet en wastafel.
Tweede verdieping: overloop; twee slaapkamers 5.07 x 3.48 met dakkapel, airco, bergkasten en wastafel; 2.87 x 1.15 met dakkapel; cv-ruimte met 120 liter boiler gehuurd van Volta en een HR Nefit cv-ketel (eigendom).
Vliering bereikbaar via luik: bergzolder.

OPMERKING IVM CORONA CRISIS, VOOR UW EN ONZE VEILIGHEID EN OM VERSPREIDING TE VOORKOMEN.
U wordt verzocht met niet meer dan 2 personen de woning te bezichtigen (meer dan 2 peronen worden niet toegelaten !.
Verder vragen wij u niets aan te raken, geen deurklinken, geen kranen, geen lichtschakelaars e.d.) Makelaar is de enige die deurklinken aanraakt. Heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, maak dan geen afspraak of annuleer deze.
Houdt tijdens de bezichtiging voldoende afstand. Is de ruimte te klein om samen te zijn met 1,5 meter onderlinge afstand? Wacht dan even buiten de ruimte. Wij houden ons aan deze regels, wij verwachten dat ook van elke kijker.

Belangrijke informatie voor de koper.
Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Herenhuis
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt