{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Opgelet een lust voor het oog! Volledig gemoderniseerd.
Geheel onderkelderde, gemoderniseerde, halfvrijstaande woning met garage gelegen op rustige locatie nabij uitvalswegen en winkelcentrum.

Souterrain:
Geheel onderkelderd 6.90/6.23/2.00.

Begane grond:
Entree. Hal met meterkast en toiletruimte voorzien van hangcloset. Ruime lichte woonkamer 6.90/6.30/3.67 met pvc-vloer en schuifpui naar de tuin. Open leefkeuken 5.90/4.25 voorzien van pvc-vloer met vloerverwarming. Moderne keukenopstelling met kookeiland en uitgerust met de navolgende apparatuur: keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en dubbele combimagnetron. Het geheel is afgewerkt met een Granieten werkblad.
Vanuit de leefkeuken heeft u mooi zicht op de tuin.

Buiten:
Geheel ommuurde, onderhoudsarme tuin gesitueerd op zonzijde. De tuin is uitgerust met een overkapping 3.25/2.86 en biedt toegang tot garage 5.80/2.86 met oprit.

Eerste verdieping:
Overloop. Drie slaapkamers van respectievelijk 4.00/3.68, 3.67/2.76 met balkon en 3.00/2.46 De hele 1e verdieping is voorzien van een fraaie laminaatvloer. Moderne badkamer 2.42/2.15 voorzien van dubbele wastafel, inloopdouche, tweede hangcloset en designradiator.

Bijzonderheden:
- geheel kunststof kozijnen en isolerende beglazing;
- hardhouten schuifpui in de leefkeuken;
- volledig vernieuwd geïsoleerd dak;
- woning is recent volledig gerenoveerd.

Bij het tot stand komen van een overeenkomst dient koper een week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris een waarborgsom/bankgarantie van 10% van de koopsom te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}