{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Valderenstraat 61 Geleen

Omschrijving

Slimmer kopen met Wij Collectief | Kopen zonder eigen vermogen | Met Wij Collectief is voor een maximaal bedrag van €995,-* de gehele aankoop geregeld!

Vrijstaande woning met grote tuin en veel potentie op een centrale locatie in Lindenheuvel, in Geleen, op loopafstand van alle voorname voorzieningen.

Indeling:

SOUTTERAIN:
Provisieruimte (ca. 5.69 * 2.90 m).

BEGANE GROND:
De entree met daaraan gelegen de meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de kelder.
Vanuit de entree komt men binnen in de woonkamer (ensuite)(ca. 4.13 * 3.79 m) heeft een parketvloer en open doorgang naar de achterkamer (ca. 3.90 * 3.29 m) met karakteristieke stenen schouw. De gesloten keuken (ca. 4.56 * 3.10 m) met tegelvloer is ruim en gemoderniseerd. De afwerking is hoogglas wit en alle voorname apparatuur is aanwezig. Vanuit de keuken is er toegang tot de hal met daaraan gelegen het toilet en de badkamer (ca. 4.10 * 2.89 m), deze is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, douche, toilet, wastafel en witgoed aansluitingen.

BUITEN:
De achtertuin is voorzien van een ruim terras en kan worden afgesloten met een stevige poort. De tuin is diep en kan nog geheel naar smaak worden aangelegd. Vrijstaand in de tuin ligt de garage (ca. 6.55 * 2.84 m).

EERSTE VERDIEPING:
Vanuit de overloop is er toegang tot de 3 slaapkamers, I (ca. 4.13 * 3.82 m), II (ca. 3.65 * 3.14 m) en III (ca. 4.50 * 2.92 m). Deze ruimtes behoeven nog de nodige afwerking.

TWEEDE VERDIEPING:
Via vaste trap bereikbare zolderkamer (ca. 6.18 * 5.69 m) met extra bergruimte onder de schuinte van het dak.

Wij Collectief :
De unieke en veilige alles-in-1-formule waarmee je zonder ingewikkelde constructies, taxaties, verbouwingen en/of separate leningen een woning kunt kopen zonder eigen geld met NHG (Nationale Hypotheek Garantie).

Voor een maximaal bedrag van €995,- koopt u een woning tegen de marktwaarde en krijgt hiervoor gratis advies van een onafhankelijke hypotheekadviseur, ook de taxatie en notariskosten zijn dan geregeld*. De kosten worden door de verkopers betaald via de vrij op naam (v.o.n.) constructie i.p.v. de kosten koper (k.k.) verkoop.
* de NHG kosten zijn niet inbegrepen.

Voor meer informatie kunt u zich melden via wijcollectief.nl

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}