{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Rijksweg Noord 120 Geleen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Beschikbaar

Omschrijving

+ CHARMANTE, STATIGE VILLA
+ STIJLELEMENTEN UIT DE VORIGE EEUW
+ PARKACHTIGE TUIN MET BUITENZWEMBAD
+ UITSTEKEND ONDERHOUDEN

Deze charmante, vrijstaande villa dateert uit het begin van de vorige eeuw. Statig in uitstraling en ruim van opzet. Karakteristieke stijlelementen en een prachtig dakenspel kenmerken dit bijzondere object. Omgeven door een fraai aangelegde, parkachtige tuin met ultieme privacy, veel bezonning, diverse terrassen en een buitenzwembad geven een ongekend gevoel van vrijheid.

Indeling

Souterrain

In het souterrain bevinden zich een 3-tal kelderruimten respectievelijk 5.26 x 2.10, 5.26 x 4.21 en 5.26 x 4.18.

Parterre
Via de prachtige oprijlaan bereikt men de stijlvolle, overdekte entree. De statige hal vormt de spil van de woning. Hier bevindt zich de trapopgang, alsmede het toilet. De hal is voorzien van een granieten vloer. Aan de voorzijde bevindt zich de royale salon annex zitkamer. Deze vertrekken zijn voorzien van een prachtige eiken parketvloer in visgraatmotief met bies en haardpartijen. De wintertuin aan de voorzijde 4.29 x 2.30 kent een prachtige lichtinval. Ruime eetkamer 5.26 x 4.17 met doorloop naar de tv,- c.q. studeerkamer 5.10 x 3.70 ,et fraaie erkerpartij en een bijzondere lichtinval.
Gesloten keuken 4.26 x 4.00 voorzien van een luxe keukeninstallatie (GOPA) met granieten aanrechtblad inclusief de navolgende apparatuur: gaskomfoor, afzuigkap, oven, hoge druk stoomoven, koelkast, vaatwasser (allen MIELE).
De keuken wordt functioneel bijgestaan door de bijkeuken 4.39 x 2.50 en 2.75 x 2.60, alwaar aansluitpunten voor de wasautomaat.
Garage 6.33 x 3.21 alwaar filterinstallatie van het zwembad.

Eerste verdieping
Via de overloop met separaat toilet, bereikt men een 4-tal riante slaapkamers respectievelijk groot: 4.17 x 5.26 voorzien van inloopkast, 4.72 x 4.21, 5.84 x 4.30 met inloopkast en 7.80 x 2.81 voorzien van een prachtige erker. De luxe badkamer 3.80 x 4.10 is voorzien van een ligbad, douche en dubbele wastafel.

Tweede verdieping
Middels de vaste trap bereikbare zolder. Hier bevindt zich een ruime slaapkamers, alsmede voldoende bergruimte.
Tevens bestaat hier de mogelijkheid tot het realiseren van meerdere kamers.

TUIN
De fraai aangelegde, parkachtige tuin kent een ultieme privacy en uitstekende bezonning. Diverse terrassen en een zwembad ("Starline" Monobloc met inlooptrap, 10.00 x 5.00) geven een ongekend gevoel van luxe.

BIJZONDERHEDEN:
Bijzondere villa met parkachtige tuin
Karakteristieke elementen
Platte daken vernieuwd in 2000
Hoofddaken vernieuwd in 2009
Electra, rioleringen en leidingwerk vernieuwd in 2002
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

---
Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.
- De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 2 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.
- Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
- Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseert Beckers Makelaardij geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen.
- De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit (mede als gevolg van het gegeven dat Beckers Makelaardij geen professioneel inmeter is) verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
- Deze informatie is door Beckers Makelaardij zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Villa
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}