{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Begoniasingel 97 Geleen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Verkocht

Omschrijving

Deze perfect onderhouden, instapklare tussenwoning met riante aanbouw is gelegen in een rustige woonomgeving, op loopafstand van een basisschool, winkels en op korte afstand van uitvalswegen. De woning is gebouwd omstreeks 1930 en beschikt o.a. over geheel kunststof kozijnen met dubbelglas, nagenoeg geheel rolluiken, moderne elektrische installatie, het dak is (na)geïsoleerd en een HR combi ketel gehuurd van Hesi voor ca. € 35,- p.m. Koper wordt geacht het huurcontract van de cv-ketel over te nemen na eigendomsoverdracht. Het perceel is 211 m2 groot met een mooi aangelegde, onderhoudsvriendelijke tuin met terras, een overkapping van ca. 4.28 x 3.48 en een berging van ca. 3.38 x 3.35. Bij de woning hoort een hobby-/werkruimte van 3.40 x 3.17, thans in gebruik als salon en voorzien van airconditioning en infrarood verwarming. De tuin is achterom bereikbaar via een pad.
De inhoud van de woning bedraagt 372 m3 en de woonoppervlakte 115 m2.

Indeling
Souterrain: provisiekelder 2.70 x 1.94.
Begane grond: hal met grindvloer en meterkast; gezellige woonkamer 6.48 x 4.47/ met parketvloer; open keuken 5.76 x 2.33 met grindvloer, lichtkoepel, grindvloer en een moderne aanbouwkeuken voorzien van 6 pits gasfornuis met grote oven, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, combi-oven en een in beton gegoten werkblad; eetgedeelte 4.48 x 4.08 met grindvloer, gezellige palletkachel, lichtstraat en grote schuifpui naar de tuin; portaal/wasruimte 2.74 x 1.74 met aansluiting voor de wasapparatuur, standplaats cv-ketel en separate toiletruimte met wandcloset; badkamer 2.45 x 1.71 met douche, badmeubel en wandradiator.
Eerste verdieping, voorzien van laminaatvloer: overloop; twee slaapkamers 4.47 x 2.66; 3.75 x 2.57; portaal met vaste trap naar de tweede verdieping.
Tweede verdieping, voorzien van laminaatvloer, grote dakkapel en airconditioning: 3e slaapkamer 3.75 x 3.41.

OPMERKING IVM CORONA CRISIS, VOOR UW EN ONZE VEILIGHEID EN OM VERSPREIDING TE VOORKOMEN.
U wordt verzocht met niet meer dan 2 personen de woning te bezichtigen (meer dan 2 peronen worden niet toegelaten)
Verder vragen wij u niets aan te raken, geen deurklinken, geen kranen, geen lichtschakelaars e.d.) Makelaar is de enige die deurklinken aanraakt. Heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, maak dan geen afspraak of annuleer deze.
Houdt tijdens de bezichtiging voldoende afstand. Is de ruimte te klein om samen te zijn met 1,5 meter onderlinge afstand? Wacht dan even buiten de ruimte. Wij houden ons aan deze regels, wij verwachten dat ook van elke kijker.

Belangrijke informatie voor de koper.
Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}