{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Onder bod
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Hyacinthenlaan 14 Geleen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Onder bod

Omschrijving

Karakteristieke tussenwoning met een ruime woonkamer met open verbinding met de keuken, twee slaapkamers, badkamer, verzorgde voor-/achtertuin en ruime buitenberging. De woning is tevens keurig onderhouden.
In de nabijheid van het centrum van Geleen en is gunstig gelegen ten opzichte van autosnelwegen.

Souterrain:
Garderobe en provisiekelder (ca. 2.50 x 4.00m).

Begane grond:
Via de diepe voortuin bereikt u middels de overdekte entree, de lichte hal met meterkast (7 groepen, 2 aardlekschakelaars) en trap naar de eerste verdieping.
De woonkamer (ca. 3.60 x 6.50m) is voorzien van een parketvloer en staat in open verbinding met de eetkeuken (ca. 3.15 x 3.35 m) die is voorzien van een moderne keukeninrichting met keramische kookplaat, afzuigkap, combimagnetron en koelkast. De aangrenzende berging met aansluitingen voor de vaatwasser, wasautomaat en -droger geeft tevens toegang tot de separate toiletruimte met fonteintje.
Aangrenzend aan de keuken is de royale terrasoverkapping gerealiseerd die u naast veel ruimte ook voldoende privacy biedt. De op het noordoosten gelegen achtertuin is onderhoudsvriendelijk en beschikt over een terras met hardstenen trappartij, elektra en verlichting. Tevens is er aan de achterzijde van de tuin een berging (ca. 6.00 x 3.50m) met vliering. De tuin is ook te bereiken via een achteringang.

Eerste verdieping:
Overloop met twee slaapkamers (resp. ca. 3.60 x 3.10m en ca. 2.19 x 3.35m) voorzien van vinyl vloer in houtlook. Betegelde badkamer (ca. 2.25 x 2.15 m.) met plavuizenvloer, douche, vaste wastafel in wandmeubel en tweede toilet. De bovenverdieping is geheel voorzien van laminaatvloeren m.u.v. de badkamer.

Tweede verdieping:
Middels een vlizotrap bereikbare bergzolder met opstelling cv ketel (eig. 2018). Deze ruimte is voorzien van een laminaatvloer en bergkasten.


Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1930 (conform BAG), perceel: 255m² (conform kadaster).
- platte dak aanbouw geheel vernieuwd in ca. 2009.
- keuken vernieuwd in 2010.
- Houten kozijnen met dubbel glas.
- Nagenoeg geheel v.v. rolluiken.
- Parkeergelegenheid rondom de woning.
- Aanvaarding in overleg.


Omgeving:
Gelegen op loopafstand van het stadscentrum Geleen en is gunstig gelegen ten opzichte van autosnelwegen A2 (Luik-Maastricht-Eindhoven) en A76 (Geleen-Heerlen-Aken).
Daarnaast zijn in de nabijheid vele voorzieningen zoals winkels en scholen.


De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze, indien de verkoper en koper dit overeenkomen, binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheidsvereiste).
Indien c.v.ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

De makelaar Jorrit Haest nodigt u uit voor een bezichtiging.

Mis ons nieuwe aanbod niet en volg ons op facebook en Instagram.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}