{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Onder bod
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Lorentzstraat 35 Geleen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Onder bod

Omschrijving

Deze instapklare woning met aanbouw is rustig gelegen in een gewilde woonomgeving in Geleen Zuid, op loopafstand van winkelcentrum Zuidhof, scholen en met een snelle verbinding naar de autoweg. De woning is gebouwd in 1995 en in 2007 voorzien van een royale aanbouw op de begane grond. De woning beschikt over geheel hardhouten kozijnen met dubbelglas, vloer– spouw– en dakisolatie, moderne en uitgebreide elektrische installatie en een HR combi ketel uit 2009 gehuurd van Feenstra voor € 45,53 p.m., per november contractvrij (koper wordt geacht het huurcontract over te nemen na eigendomsoverdracht). Het perceel is 377 m2 groot met een mooi aangelegde tuin, waar men veel privacy geniet. Bij de woning hoort een garage van 6.10 x 2.87 met kantelpoort en een oprit geschikt voor meerdere auto’s.
De inhoud van de woning bedraagt ca. 446 m3 en de woonoppervlakte 117 m2.

Indeling
Begane grond, voorzien van mooie tegelvloer: hal met meterkast, berging onder de trap en glazen deur naar de woonkamer; modern toilet met wandcloset en fonteintje; open keuken 5.88 x 4.96/3.10 met moderne aanbouwkeuken voorzien van eiland met eetbar, inductiekookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, vaatwasser, hete-luchtoven, magnetron en een close-in-boiler; eetgedeelte 3.51 x 2.87/3.68; woonkamer in aanbouw 5.10 x 4.75 met gezellige gashaard en veel lichtinval middels grote lichtstraat en openslaande deuren naar de tuin.
Eerste verdieping, voorzien van laminaatvloer (m.u.v. badkamer): ruime overloop; drieslaapkamers 4.87 x 3.20 met vaste kastenwand, rolluik en toegang naar het balkon aan de voorzijde; 3.20 x 2.75; 3.20 x 1.90; badkamer 2.75 x 1.71 met douchecabine, ligbad, badmeubel en 2e toilet.
Tweede verdieping: bereikbaar middels vaste trap; werkkamer/logeerkamer 3.31 x 2.00 met velux dakraam; bergzolder met aansluiting voor de wasapparatuur, alwaar standplaats cv-ketel en mechanische ventilatie.

OPMERKING IVM CORONA CRISIS, VOOR UW EN ONZE VEILIGHEID EN OM VERSPREIDING TE VOORKOMEN.
U wordt verzocht met niet meer dan 2 personen de woning te bezichtigen (meer dan 2 peronen worden niet toegelaten !.
Verder vragen wij u niets aan te raken, geen deurklinken, geen kranen, geen lichtschakelaars e.d.) Makelaar is de enige die deurklinken aanraakt. Heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, maak dan geen afspraak of annuleer deze.
Houdt tijdens de bezichtiging voldoende afstand. Is de ruimte te klein om samen te zijn met 1,5 meter onderlinge afstand? Wacht dan even buiten de ruimte. Wij houden ons aan deze regels, wij verwachten dat ook van elke kijker.

Belangrijke informatie voor de koper.
Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}