{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Meijsstraat 11 Geleen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Beschikbaar

Omschrijving

Deze goed onderhouden twee-onder-een kap woning met aanbouw is gelegen in een gewilde en gezellige woonomgeving in Oud-Geleen met winkels en scholen op korte afstand. De woning is gebouwd omstreeks 1955 en beschikt o.a. over nagenoeg geheel kunststof kozijnen met dubbelglas, deels rolluiken, airconditioning op zolder, spouwisolatie, moderne elektrische installatie en het dak is (na)geïsoleerd. De cv-ketel uit 2016 van het merk Nefit is gehuurd van Hesi voor € 35,41 p.m. (koper wordt geacht het huurcontract van de cv-ketel over te nemen bij eigendomsoverdracht).
Het perceel is 295 m2 groot met een leuk aangelegde tuin op het zuidwesten met terras, waar men voldoende privacy geniet. Bij de woning hoort een garage van ca. 4.26 x 2.58 met automatische poort en een oprit geschikt voor 3 auto’s. In de tuin bevindt zich een berging van 3.00 x 2.50 en een gezellig overdekt terras van 4.00 x 2.86.
De inhoud van de woning bedraagt ca. 397 m3 en de woonoppervlakte 100 m2.

Indeling
Souterrain: provisiekelder 2.84 x 2.52 met aansluiting voor de wasapparatuur.
Begane grond: hal met tegelvloer en meterkast; modern toilet met wandcloset en fonteintje; woonkamer 8.95 x 5.77/3.56 met veel lichtinval, laminaatvloer; halfopen keuken 2.75 x 2.45 met tegelvloer en moderne aanbouwkeuken voorzien van gasfornuis met oven, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en magnetron.
Eerste verdieping, voorzien van laminaatvloer (m.u.v. badkamer): overloop; separaat toilet 2.03 x 1.03 met wandcloset en fonteintje; twee slaapkamers 3.56 x 3.10 en 3.56 x 2.66 met muurkast; badkamer 2.52/1.54 x 2.83 met ligbad, inloopdouche, badmeubel met dubbele wastafel.
Tweede verdieping: bereikbaar middels vaste trap; berging en standplaats cv-ketel en airconditioning; 3e slaapkamer/logeerkamer 3.30 x 2.16 met velux dakraam, laminaat en vaste kastenwand.

OPMERKING IVM CORONA CRISIS, VOOR UW EN ONZE VEILIGHEID EN OM VERSPREIDING TE VOORKOMEN.
U wordt verzocht met niet meer dan 2 personen de woning te bezichtigen (meer dan 2 peronen worden niet toegelaten)
Verder vragen wij u niets aan te raken, geen deurklinken, geen kranen, geen lichtschakelaars e.d.) Makelaar is de enige die deurklinken aanraakt. Heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, maak dan geen afspraak of annuleer deze.
Houdt tijdens de bezichtiging voldoende afstand. Is de ruimte te klein om samen te zijn met 1,5 meter onderlinge afstand? Wacht dan even buiten de ruimte. Wij houden ons aan deze regels, wij verwachten dat ook van elke kijker.

Belangrijke informatie voor de koper.
Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}