Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Zonstraat 8 Geleen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Deze halfvrijstaande woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonomgeving in de wijk Hemelrijk, op loopafstand van een basisschool, het centrum van Geleen en een snelle verbinding naar de autosnelwegen richting Maastricht-Heerlen-Eindhoven. De woning is gebouwd omstreeks 1955 en beschikt o.a. over nagenoeg geheel dubbelglas, in deels kunststof en deels houten kozijnen, grotendeels rolluiken, een VR combiketel uit 1995 en een moderne meterkast. Het perceel is 319 m2 groot met een omsloten, diepe achtertuin op het zuiden met terras, waar men optimale privacy geniet. De tuin is achterom bereikbaar via de oprit. Bij de woning hoort een buitenberging 2.55 x 2.42 en een garage van circa 6.00 x 3.82 met royale oprit.
De inhoud van de woning bedraagt 428 m3 en de woonoppervlakte 101 m2.

Indeling
Provisiekelder 3.95 x 1.95 met aansluiting voor de wasapparatuur.
Begane grond, voorzien van massief eiken parketvloer: hal met meterkast; modern toilet met wandcloset; ruime woonkamer 10.35 x 5.57/3.77 met muurkast en aanbouw/eetgedeelte met deur naar de tuin; halfopen keuken 6.12 x 1.90 met muurkast en nette aanbouwkeuken voorzien van 5 pits gasfornuis, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combi-magnetron.
Eerste verdieping: overloop; drie slaapkamers met eiken plankenvloer 4.00 x 3.28, 3.07 x 2.78 en 3.02 x 2.50 met muurkast; moderne badkamer 2.95 x 1.62 met ligbad, douchecabine, badmeubel en wandcloset.
Tweede verdieping: bereikbaar via vlizotrap; ruime bergzolder, alwaar standplaats cv-ketel.

Belangrijke informatie voor de koper.
Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt