Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Groenstraat 170 Geleen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Een ruim karakteristiek huis gebouwd omstreeks 1948, gelegen op loopafstand van het openbaar vervoer, het centrum van Geleen en goede en directe verbindingswegen naar de A2, richting noorden en zuiden en de A76 richting Heuvelland. De woning is netjes onderhouden, dient echter gemoderniseerd te worden. Het beschikt o.a. over geheel kunststof kozijnen met dubbelglas, moderne elektrische groepenkast en een nieuwe HR combiketel van het merk Nefit (eigendom). Het perceel is 148 m2 groot met een patiotuin. Bij de woning hoort een dubbele garage van 5.93 x 5.06, welke bereikbaar is via de doorgang naast de woning.
De inhoud van de woning bedraagt ca. 505 m3 en de woonoppervlakte 108 m2 (excl. zolder)

Indeling
Souterrain: provisiekelder 4.03 x 2.00.
Begane grond: ruime hal met meterkast; woonkamer 7.13 x 5.15/4.16 met parketvloer en openhaard; halfopen keuken 3.36 x 2.58 met tegelvloer en eenvoudige aanbouwkeuken voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en granietblad; portaal; toiletruimte; bijkeuken 3.45 x 2.18 met aansluiting wasapparatuur, toegang naar de patio en de garage.
Eerste verdieping: ruime overloop; drie slaapkamers 4.08 x 4.14; 4.48 x 2.56; 3.48 x 2.95; badkamer 1.73 x 1.53 met douche, badmeubel en 2e toilet.
Tweede verdieping: bereikbaar middels vaste trap; grote, hoge bergzolder met 2 dakkappelen en mogelijkheid realiseren van extra slaapkamers; alwaar standplaats cv-ketel.

Belangrijke informatie voor de koper.
Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt