Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Plutostraat 3 Geleen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Deze halfvrijstaande woning is rustig gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving, op loopafstand van het centrum, scholen en met een goede verbinding naar uitvalswegen. Het pand is degelijk gebouwd in 1960 en netjes onderhouden. Het dak is nageïsoleerd (tempex), grotendeels kunststof kozijnen, geheel dubbelglas, deels rolluiken, moderne elektrische installatie en een HR combi cv-ketel gehuurd van Volta voor € 41.31 p.m. (geplaatst 04-09-2012, minimale contractperiode 5 jaar vanaf installatiedatum).
Het perceel is 389 m2 groot, met een aangelegde achtertuin met groot terras, waar men optimale privacy geniet. De tuin is vanaf de oprit toegankelijk via een dubbele poort. Bij de woning hoort een grote garage van 8.48 x 2.84 met kantelpoort en werkbank, een royale oprit geschikt voor meerdere auto’s en drie tuinbergingen 3.78 x 3.18, 3.46 x 2.62, 2.73 x 2.20.
De inhoud van de woning bedraagt 468 m3, de woonoppervlakte 108 m2.

Indeling
Souterrain: provisiekelder 4.13 x 2.03 met tegelvloer.
Begane grond: hal met meterkast; toilet; woonkamer 7.24 x 3.85 met laminaat en airconditioning; open keuken 3.42 x 2.78 met tegelvloer en nette aanbouwkeuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser; eet-/tuinkamer 6.03 x 3.27 met lichtkoepel en deur naar de tuin. Via buitenom bereikbaar, wasruimte 3.27 x 1.86 met verwarming, aansluiting wasapparatuur en keukenblok.
Eerste verdieping: overloop; drie slaapkamers 4.08 x 2.66; 3.85 x 3.10; 2.28 x 2.15/3.10; badkamer 3.46 x 3.00 met douche, ligbad, badmeubel met dubbele wastafel en 2e toilet.
Tweede verdieping: bereikbaar middels vlizotrap; grote, hoge bergzolder 6.24 x 3.95 (gemeten vanaf 1.50 meter); alwaar standplaats cv-ketel.

Belangrijke informatie voor de koper.
Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt