Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Stikkerstraat 12 Geleen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Deze ruime vrijstaande woning is gelegen in een groene, gewilde woonomgeving in Geleen-Zuid, vlakbij winkels, scholen en voorzieningen en met een goede verbinding naar uitvalswegen. Het pand is gebouwd omstreeks 1970, en in 2020/2021 volledig gerenoveerd en voorzien van een nieuw dak (unidek) en dakkapellen. De woning is o.a. voorzien grotendeels kunststof kozijnen, deels houten kozijnen, geheel dubbelglas en een nieuwe HR combi ketel van het merk Intergas uit 2020 (eigendom), riolering is vernieuwd, geheel vloerverwarming op begane grond, deels rolluiken op begane grond en volledig nieuwe uitgebreide elektrische installatie. Het perceel is 331 m2 groot, met een onderhoudsvriendelijke achtertuin, voorzien van overdekt terras. De tuin is achterom bereikbaar via de zijkant. Bij de woning hoort een oprit, geschikt voor het parkeren van meerdere auto’s.
De inhoud van de woning bedraagt 601 m3 en de woonoppervlakte 183 m2.

Indeling
Begane grond, voorzien van mooie tegelvloer met vloerverwarming: entree met trappartij; meterkast; bergkast, standplaats cv-ketel; modern toilet met wandcloset en meubel met wastafel; riante lichte woonkamer 8.10 x 6.73/3.70 met grote schuifpui naar overdekt terras; woonkeuken 6.00 x 4.35 met luxe aanbouwkeuken voorzien van 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, grote koelkast, hete-licht oven, magnetron; bijkeuken 4.34 x 2.63 met aansluiting voor de wasapparatuur en toegang naar de tuin.
Eerste verdieping, voorzien van laminaatvloer (m.u.v. badkamer): overloop; drie slaapkamers 4.12 x 3.71; 3.16 x 2.90; 3.95 x 3.72; moderne badkamer 2.90 x 2.42 met inloopdouche, 2e toilet en badmeubel.
Tweede verdieping: bereikbaar via vaste trap; riante slaapzolder 7.71 x 5.35/2.55/4.50 met laminaat, twee dakkapellen; badkamer 2.63 x 1.84 met douchecabine, 3e toilet en badmeubel.

Belangrijke informatie voor de koper.
Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt