Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Twee-onder-een Kap Woning ong Geleen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

De verkoop is gestart! Vraag vrijblijvend de informatie aan en schrijf u in voor dit mooie project in Geleen!

De groei heeft van Geleen een volwaardig woongebied gemaakt. Zeker als men kijkt naar hetgeen Geleen allemaal te bieden heeft.
Geleen is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Door de 2 treinstations in Geleen en doordat Geleen omgeven wordt door 2 snelwegen, is het mogelijk om snel te reizen richting Heerlen, Maastricht en Eindhoven.

De gezellige binnenstad is ideaal voor een dagje funshoppen met alle leuke boetiekjes en sfeervolle winkeltjes. Geleen heeft ook een retailpark waar grotere winkels zijn gevestigd met een divers aanbod.

Ook voor de natuurliefhebber is Geleen 'the place to be'. Wandelend, op de fiets en zelfs te paard zijn hier de mooiste natuurplekjes te ontdekken.

Het nieuwbouwproject Lupine, bestaande uit 14 twee-onder-een kap woningen en 4 vrijstaande woningen, wordt gerealiseerd aan de Maretakhof in Geleen.

De woningen voldoen aan de laatste energienormen, worden voorzien van voldoende zonnepanelen en zijn zelfs nagenoeg energieneutraal.

Door de ruime woonkamer met veel tuincontact en een open keuken is het optimaal genieten in deze praktische woningen.
Met 3 slaapkamers op de eerste verdieping en nog een ruime zolder, te bereiken via een vaste trap is deze woning voor menig gezin een perfect onderkomen!

De woningen worden gasloos uitgevoerd en zijn voorzien van een hoogwaardig isolatiepakket, vloerverwarming met warmtepompinstallatie en zonnepanelen. Voor details omtrent ontwerp, indeling, plattegronden, materialen kunt u de complete verkoopinformatie opvragen bij de makelaar.

Formulieren die na de sluitingsdatum worden ingeleverd worden op volgorde van binnenkomst op de (reserve)lijst geplaatst. In verband met de privacy-verordening maken wij u erop attent dat uw gegevens in een digitaal bestand worden opgenomen en zullen uitsluitend ter beschikking worden gesteld (indien van toepassing) aan de bij het project betrokken bedrijven/instanties, zoals de ontwikkelaar, aannemer, notaris en makelaar.

Er wordt uiteraard geprobeerd om zoveel mogelijk mensen de woning van hun voorkeur toe te wijzen. Is er één kandidaat voor een kavel, dan wordt die woning automatisch aan die persoon toegewezen. Indien er meerdere kandidaten zijn die eenzelfde eerste voorkeur hebben, behoudt de ontwikkelaar zich het recht voor de optie te gunnen aan de inschrijver met de voor de ontwikkelaar meest gunstigste voorwaarden. Een motiverend schrijven bij het formulier is ook welkom.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt