Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Op De Kraonkel 11 Geleen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Deze tussenwoning ligt in een rustige woonomgeving nabij het centrum van Geleen, op loopafstand van een bassischool en dichtbij de A2 richting Eindhoven of Maastricht en de A76 richting Heuvelland. De woning is degelijk gebouwd omstreeks 1950, maar dient van binnen gemoderniseerd te worden. De woning beschikt over geheel kunststof kozijnen met dubbelglas, deels rolluiken, het dak is geïsoleerd, nieuwe cv-installatie met een moderne HR-combiketel van het merk Remeha (eigendom) en een moderne meterkast. Het perceel is 147 m2 groot met een tuin op het zuiden, welke achterom bereikbaar is via een pad. Bij de woning hoort een tuinberging.
De inhoud van de woning bedraagt ca. 267 m3 en de woonoppervlakte 66 m2 (excl. zolder).

Indeling
Souterrain: provisiekelder 3.52 x 1.80, alwaar aansluiting voor de wasapparatuur.
Begane grond: hal met meterkast en laminaatvloer; toilet met fonteintje; woonkamer 6.02 x 3.50 met tuincontact middels openslaande deuren, laminaat, muurkast en schouw; gesloten keuken 2.46 x 1.84 met eenvoudig keukenblok en deur naar de tuin.
Eerste verdieping: overloop; 3 slaapkamers 3.52 x 2.65 met laminaat en muurkast; 3.52 x 3.30 met laminaat en muurkast; 2.43 x 1.84 met laminaat en muurkast; badkamer 1.82 x 1.20 met douche en wastafel.
Tweede verdieping: bereikbaar middels vlizo trap; bergzolder; alwaar standplaats cv-ketel.

Belangrijke informatie voor de koper.
Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt