Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Valderenstraat 95 Geleen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Slimmer kopen met Wij Makelaars Collectief | Kopen zonder eigen vermogen | Met Wij Makelaars Collectief is voor een maximaal bedrag van €995,- de gehele aankoop geregeld!
Wij maken een eigen woning bereikbaar voor iedereen!
Voor meer informatie kunt u terecht bij de verkopende makelaar.

Ruime, instapklare, houten 'chaletwoning', in prima staat, vijf slaapkamers, fraaie parkachtige tuin, garage en buitenberging. Deze romantische woning ligt in een rustige en groene omgeving, op korte afstand van het centrum van Geleen. Woning is zeer geschikt voor een groot gezin.

Indeling:
Begane grond:
De hal met Engelse vloertegels, beschikt over een toilet met fonteintje. De woonkamer is ruim van opzet en sluit aan op een eveneens ruime (aangebouwde) aparte eetkamer. In beide vertrekken ligt een fraaie massief eiken parketvloer. Vanuit de woonkamer is er middels een schuifpui toegang tot de tuin en het overdekte terras. De woonkamer is speels ingedeeld en grenst aan de separate keuken. De keuken is van kersenhout met granieten aanrechtblad, een 6-pits gasfornuis en diverse apparatuur. De keuken geeft toegang tot de ruime kelder, met berging en voorzien van witgoed aansluitingen.

Eerste verdieping:
Via de trap in de hal komen we op de overloop van de eerste verdieping. Hier bevinden zich vier ruime en lichte slaapkamers waaronder de ouderslaapkamer met inloopkast. Ook de badkamer heeft veel lichtinval en beschikt over een moderne douche en een vaste wastafel en is volledig betegeld. Alle vier de slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap komt men op de tweede verdieping. Deze ruime zolderverdieping bestaat uit twee ruimtes, waar eenvoudig een vijfde slaapkamer gecreëerd zou kunnen worden.

Tuin/garage:
Aan de linkerzijde van de woning bevindt zich een eigen oprit met ruimte voor vier tot vijf auto's. Grenzend aan de oprit ligt de ruime garage met smeerput en een separate, stenen berging. De sfeervolle, parkachtige, diepe tuin met prieel en strakke vijverpartij, biedt veel privacy en is onderhoudsvriendelijk. Grenzend aan de woon- en eetkamer ligt een groot overdekt terras, dat door de vijverpartij gescheiden wordt van de tuin.

Tot slot:
Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst;
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

Voor een maximaal bedrag van €995,- koopt u een woning tegen de marktwaarde en krijgt hiervoor gratis advies van een onafhankelijke hypotheekadviseur, ook de taxatie en notariskosten zijn dan geregeld. De kosten worden door de verkopers betaald via de vrij op naam (v.o.n.) constructie i.p.v. de kosten koper (k.k.) verkoop.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt