{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Rijksweg Zuid 107 A Geleen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Beschikbaar

Omschrijving

Royaal, karakteristiek jaren '30 woonhuis met tuin op centrale locatie.

Deze royale jaren '30 woning is gelegen aan de doorgaande Rijksweg op een steenworp van het centrum en de Markt van Geleen. Het beschikt over de typische jaren '30 kenmerken zoals een royale hal met authentieke trappartij, de originele terrazzovloer, een erker, en de originele houten binnendeuren.

Souterrain:
Via de hal bereikbare provisiekelder (8,75 x 2,02 m).

Begane grond:
Overdekte entree. Vestibule, ruime hal met authentieke trappartij. Toiletruimte.
Ruime woonkamer (circa 8,85 x 3,60 m), momenteel verdeeld in twee separate ruimtes. Woonkeuken (4,00 x 2,75 m met keukenblok en opstelling van de cv-ketel (Remeha HR-combi, huurtoestel). Tussenportaal met tuindeur. Bijkeuken (2,95 x 2,75 m) waarin tevens een douche en wastafel geïnstalleerd zijn.
Een gang aan de linkerzijde van de woning biedt een vrije toegang tot de tuin of kan dienst doen als berging.

Eerste verdieping:
Overloop met muurkast. Slaapkamer 1 (4,30 x 4,16 m), slaapkamer 2 (3,08 x 2,45 m) en slaapkamer 3 (4,49 x 3,87,29 m) met muurkast. Via slaapkamer 3 is de badkamer (2,85 x 1,85/1,42 m) met ligbad toegankelijk.

Tweede verdieping/zolder (3,25 m hoog):
Via vaste trap bereikbare zolderverdieping.
Ruime 4e en 5e slaapkamer met dakkapellen.

Tuin:
Geheel omsloten achtertuin met terras en gazon.

Bijzonderheden:
Deze royale eengezinswoning is gelegen aan een doorgaande weg aan de rand van het centrum. U vindt hier alle voorzieningen in de directe omgeving.

Kenmerken:
Aan doorgaande weg
Nabij centrum
Nabij openbaar vervoer
Nabij scholen

Voorzieningen:
Tuin
Vaste trap zolder
Kuststof kozijnen met dubbbele beglazing
Houten kozijnen met enkele beglazing
Dakisolatie (gedeeltelijk)

Verkoopinformatie:
Deze verkoopinformatie is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Verkoper en verkopend makelaar kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. De eventuele plattegronden en vermelde maten en oppervlaktes zijn indicatief. Wij adviseren om informatie die voor u van wezenlijk belang is te (laten) controleren.

Bouwkundige keuring:
Een koper heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten en/of ander adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te krijgen over de staat, het gebruik en eventuele andere aspecten van de onroerende zaak.

Schriftelijkheidsvereiste:
Een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak komt eerst tot stand zodra verkoper en koper de koopovereenkomst ondertekend hebben. Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen, zullen partijen jegens elkaar geen verplichtingen hebben.

Bankgarantie of waarborgsom:
Koper dient binnen één week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te voldoen bij de desbetreffende notaris. De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom.

Overdrachtsbelasting:
Bij de eigendomsoverdracht van een registergoed is de koper overdrachtsbelasting verschuldigd. Deze overdrachtsbelasting maakt onderdeel uit van de zogenaamde "kosten koper" (k.k.). Het overdrachtsbelastingtarief is 2%, 8% of - in sommige gevallen - een combinatie van beide tarieven.
Indien u een bestaande woning koopt die u voor langere tijd zelf gaat bewonen kunt u – onder bepaalde voorwaarden – de zogenaamde “startersvrijstelling” voor de overdrachtsbelasting krijgen.
Kijk voor meer informatie over overdrachtsbelasting en de verschillende tarieven op: belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/woning/overdrachtsbelasting/overdrachtsbelasting
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}