{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

In de geliefde woonwijk Haesselderveld in Geleen staat deze nette 2-onder-1-kap woning met garage en tuin. De woning is goed onderhouden en per direct beschikbaar.

Begane grond:
De entree biedt toegang tot de ruime hal met meterkast, trapkast en geheel betegelde toiletruimte met zwevend closet, fontein en designradiator. Vanuit de hal kan zowel de woonkamer als de keuken bereikt worden. De ruime woonkamer (ca. 8.85 x 4.00m) is voorzien van een eiken parketvloer en een houtkachel. De open keuken in rechte opstelling (ca. 4.63 x 2.70m) met bar is voorzien van een 4-pits gas kookplaat, rvs wasemkap, oven en een koelkast. Woonkamer en keuken hebben beiden een loopdeur naar de geheel betegelde tuin (ca. 10.00 x 6.00m) met overkapping en achter ingang.
Garage (ca. 3.39 x 5.94m) met kantelpoort is voorzien van elektriciteit, verwarming en wateraansluiting.

Eerste verdieping:
Overloop en drie slaapkamers, respectievelijk:
Slaapkamer 1 (ca. 3.99 x 3.20m) met rolluik
Slaapkamer 2 (ca. 3.98 x 3.67m) met loopdeur naar het dakterras
Slaapkamer 3 (ca. 2.64 x 2.61m)
De geheel betegelde badkamer (ca. 2.58 x 2.20m) is voorzien van een ligbad, douche, toilet, wastafel met meubel en een design radiator.

Tweede verdieping:
De vlizotrap op de overloop biedt toegang tot de ruime bergzolder, alwaar standplaats c.v.-ketel (eigendom).

BIJZONDERHEDEN:
- Houten kozijnen met deels dubbele beglazing en rolluiken
- Ruime garage;
- Overkapping;
- Gelegen in een rustige woonomgeving;
- Per direct beschikbaar.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze, indien de verkoper en koper dit overeenkomen, binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheidsvereiste).
Indien c.v.ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Uw makelaar Ralf Last nodigt u graag uit voor een bezichtiging.

Blijf op de hoogte van onze nieuwe woningen en volg ons op Facebook & Instagram!
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}