{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Ridder Vosstraat 12 Geleen

Omschrijving

Ruime statige tussenwoning met 5 slaapkamers en geheel omsloten achtertuin met garage. Centraal en rustig gelegen in een groene woonomgeving.

Souterrain:
Via de hal bereikbare kelder met opstelling cv-ketel (Nefit HR-combi 2018, eigendom).

Begane grond:
Entree. Hal met tegelvloer en meterkast (10 groepenkast). Halfhoog betegelde toiletruimte met zwevend closet en fonteintje. Ruime woonkamer (9,30 x 3,39 | 3,99 m) voorzien van mozaïek parketvloer en openslaande tuindeuren. Gesloten keuken (2,96 x 2,54 m) met toegang tot de tuin en voorzien van aanbouwcombinatie met gaskookplaat, vaatwasser, rvs afzuigkap, oven, vriezer en koelkast.

Eerste verdieping:
Overloop. Slaapkamer 1 (2,59 x 2,99 m) met vinylvloer en wastafel. Slaapkamer 2 (4,28 x 3,37 m) en slaapkamer 3 (4,04 x 4,03 m) met behang en vloerbedekking.
Halfhoog betegelde badkamer (2,00 x 2,63 m) voorzien van ligbad met douche, toilet wastafel en witgoedaansluitingen.

Tweede verdieping:
Via vaste trap bereikbare tweede verdieping / zolder. Overloop. Berging (2,79 x 3,02 m). Slaapkamer 4 (4,73 x 3,32 m) en Slaapkamer 5 (5,67 x 4,09 m).

Tuin:
Ruime tuin met terras, gazon, en berging (3,00 x 1,98 m). Ingang achterom en garage (6,43 x 2,82 m).

Bijzonderheden:
Karakteristieke eengezinswoning gelegen in een fraaie woonomgeving.
De woning is nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing en gedeeltelijk van rolluiken.

Kenmerken:
Nabij openbaar vervoer
Nabij scholen
Nabij winkels

Voorzieningen:
Hoge plafonds
Kunststof kozijnen
Dubbele beglazing
Garage
Tuin

Verkoopinformatie:
Deze verkoopinformatie is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Verkoper en verkopend makelaar kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. De eventuele plattegronden en vermelde maten en oppervlaktes zijn indicatief. Wij adviseren om informatie die voor u van wezenlijk belang is te (laten) controleren.

Bouwkundige keuring:
Een koper heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten en/of adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te krijgen over de staat, het gebruik en eventuele andere aspecten van de onroerende zaak.

Schriftelijkheidsvereiste:
Een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak komt eerst tot stand zodra verkoper en koper de koopovereenkomst ondertekend hebben. Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen, zullen partijen jegens elkaar geen verplichtingen hebben.

Bankgarantie of waarborgsom:
Koper dient binnen één week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te voldoen bij de desbetreffende notaris. De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom.

Overdrachtsbelasting:
Bij de eigendomsoverdracht van een registergoed is de koper overdrachtsbelasting verschuldigd. Deze overdrachtsbelasting maakt onderdeel uit van de zogenaamde "kosten koper" (k.k.). Het overdrachtsbelastingtarief is 2%, 8% of - in sommige gevallen - een combinatie van beide tarieven.
Indien u een bestaande woning koopt die u voor langere tijd zelf gaat bewonen kunt u – onder bepaalde voorwaarden – de zogenaamde “startersvrijstelling” voor de overdrachtsbelasting krijgen.
Kijk voor meer informatie over overdrachtsbelasting en de verschillende tarieven op: belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/woning/overdrachtsbelasting/overdrachtsbelasting
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}