Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Kuppelkovenderstraat 12 Grevenbicht

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

Omschrijving

Aan de rand van Grevenbicht, nabij uitgebreid voorzieningenpakket (school, wandel- en fietsroutes, winkels etc.) en uitvalswegen (o.a. A2) gesitueerd, mogen wij u deze twee-onder-een kapwoning aanbieden. Een woning met o.a.: ca. 124m² woonoppervlakte, gelegen op een perceel van 313 m², een drietal slaapkamers en gedeeltelijk hardhouten en kunststof kozijnen met dubbele beglazing (origineel). Mogelijkheid om een 4de slaapkamer te creëren op de begane grond!

INDELING

Begane grond:
Entree/hal voorzien van toegang tot de woonkamer, kantoorruimte/slaapkamer, de meterkast, opgang naar de verdieping, en de toiletruimte met staand closet en fonteintje. De lichte woonkamer heeft een eet- en zitgedeelte en beschikt over een functionerende houthaard. Via de woonkamer is er toegang tot de gesloten keuken, die op zijn beurt weer toegang biedt tot de tuin.

De gesloten keuken is uitgerust met de volgende inbouwapparatuur: een gaskookplaat, vaatwasser, oven en koelkast. Tevens fungeert de keuken als de locatie voor de Cv-installatie (uit het jaar 2022, huur, Intergas HRE).

1e verdieping:
Ruime overloop met toegang tot drie slaapkamers en één badkamer, respectievelijk:
- Slaapkamer 1: ca. 14m²
- Slaapkamer 2: ca. 12m²
- Slaapkamer 3: ca. 10m²
De betegelde badkamer (1.84m x 0.76m) is voorzien van een douche, staand closet en wastafel.

Tuin:
De tuin, gelegen in het noorden, beschikt over een prachtig terras in combinatie met een aangenaam gazon en een vrijstaand houten tuinhuis. Bovendien is het terras uitgerust met een zonnewering.

Leuk om te weten:
- Bouwjaar 1972 (conform BAG), eigen perceel: 313 m² eigen grond (conform kadaster);
- Woonoppervlakte ca. 124m² (meetrapport aanwezig);
- Inhoud: ca. 519m³;
- Mogelijkheid tot levensloopbestendig wonen;
- Grotendeels v.v. kunststof kozijnen, dubbele beglazing en rolluiken;
- CV-combiketel (Intergas HRE, 2022, huur Volta € 34,15);
- Parkeren op eigen terrein;

Interesse? Wij nemen graag de tijd voor u! Neem contact op via het contactformulier op de diverse websites of op onze website en we laten u de woning graag zien.

Overige informatie:
De gebruikelijke waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze, indien de verkoper en koper dit overeenkomen, binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatiever- schillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Schriftelijkheidsvereiste
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechts- geldig.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

De makelaar Ray van der Venne nodigt u graag uit voor een bezichtiging.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt