Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Rijksweg 22 22A Gronsveld

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.
-Beschrijving:
In Gronsveld bieden wij deze ruime sfeervolle boerderijwoning aan, voorzien van 2 wooneenheden nr. 22 en 22a. Mooi is het brede front met de grote, statige toegangspoort, en o.a. de gezellige cour, 2 paardenstallen en een grote tuin met achtergelegen weiland; totaal gelegen op een perceel van ca. 1148 m² ! Ideaal (voor) om te gebruiken bijvoorbeeld als aanleunwoning, apart laten wonen van kinderen of kantoor/praktijk aan huis. Nr. 22 is o.a. voorzien van 4 slaapkamers, woning 22a van 3 slaapkamers. Diverse authentieke elementen zijn behouden gebleven;, zoals terrazzovloer en mooie oude deuren; de sfeer van vroeger is voelbaar. Beide woningen dienen gemoderniseerd te worden. Winkels en voorzieningen zijn op loop/fietsafstand. Centrum Maastricht, MUMC+ en UM zijn op slechts 10 automin. verwijderd.


Indeling hoofdwoning nr. 22:

-Kelder:
In de keuken treft u de toegangsdeur naar de prachtige gewelfde kelder (ca. 24,5 m²). Een mooie kelder voor het herbergen van wijn e.d.

-Begane grond:
In de hal (ca. 2,5 m²) treft u de meterkast aan, mooi weggewerkt in een kast, en de toegangsdeur naar de woonkamer.
De woonkamer is verdeeld over 2 semi-open ruimtes, een voorkamer (vroeger de “goede kamer”) en een hier achtergelegen ruimte, samen ca. 37 m² groot. Via “ensuite” deuren, heeft u toegang tot de hier achter gelegen leef keuken, deze is ca. 15,0 m² groot.
De witte, gedateerde, maar netjes onderhouden keuken, is voorzien van een 4 pits kookplaat, een afzuigkap en een oven. In de keuken heeft u toegang tot de gewelfde kelder (ca. 24,4 m²) .
Vanuit de keuken loopt u via een tussenhalletje naar de toiletruimte.
Hierachter bevindt zich de bijkeuken/ wasruimte (ca. 12,0 m²). U treft hier de wasmachineaansluiting aan, ruimte voor de wasdroger en een grote wastafel. Hier bevindt zich de boiler (eigendom). In de bijkeuken is voldoende plaats over voor het stallen van voorraad e.d. De bijkeuken is enkele jaren geleden gerealiseerd in een gedeelte van de hierachter gelegen schuur.
De berging achter de bijkeuken (voorheen de koeienstal) is ca. 30,0 m² groot. Ook goed te gebruiken als een handige hobbyruimte.

-Eerste verdieping:
In de woonkamer bevindt zich de deur, waarachter zich een trap bevindt naar de eerste etage.
Via de ruime overloop op de eerste etage heeft u toegang tot de 4 ruime slaapkamers en 1 badkamer. Op deze verdieping ligt vloerbedekking.
- Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 14,5 m² groot.
- Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 13 m² groot.
- Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 13 m² groot.
- Slaapkamer 4: Deze slaapkamer is ca. 9,5 m² groot.
- Badkamer: De betegelde badkamer is ca. 3,5 m² groot en voorzien van een wastafel, een toilet, en een douche. De badkamer is gemakkelijk uit te bouwen naar de zolderruimte, de voormalige hooizolder. Boven de berging is namelijk nog een grote voormalige hooizolder, dit biedt nog mogelijkheden voor extra slaapkamers of extra bergruimte na aanpassingen. Verder is boven de paardenstal nog een kleine hooizolder.

-Tweede verdieping:
Via een vlizotrap op de ruime overloop van de eerste verdieping, heeft u toegang tot de zolderruimte (ca. 31,5 m²) . Door de hoge nokhoogte biedt deze ruimte - na aanpassingen - nog de mogelijkheid tot het creëren van nog meer (slaap)kamers.

Indeling woning nr. 22a:

-Begane grond:
Toegang tot deze woning vindt plaats via de grote toegangspoort aan de voorzijde, u loopt dan naar de voordeur.
Via een klein halletje loopt u de woonkamer in, (nu in gebruik als behandelkamer) (ca. 15 m². Hierachter ligt de keukenruimte, ca. 12 m² groot, voorzien van een keukenblok. Tevens treft u hier de betegelde badkamer aan (ca. 4 m²), voorzien van een wastafel, en een douche. Achter de badkamer treft u de toiletruimte aan. Hierachter treft u nog een woonruimte aan (nu in gebruik als wachtkamer) (ca 7 m²). Vanuit deze ruimte heeft u via een deur toegang tot de cour. Op de parterre van deze woning ligt een mooie linoleumvloer (m.u.v. de badkamer).

-Eerste verdieping:
U treft hier 3 slaapkamers aan.
- Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 12, 5 m² groot.
Via een vaste trap op de eerste verdieping heeft u toegang tot de 2e en 3e slaapkamer. (deze bevinden zich boven het poortgebouw)
-Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 12 m² groot.
-Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 7,5 m² groot, op beide slaapkamers bevinden zich vloerbedekking.

-Tweede verdieping:
Via een losse houten trap op de ruime overloop van de eerste verdieping, heeft u toegang tot de zolderruimte (ca. 21,5 m²).

-Garage:
Op dit moment is er geen garage aanwezig bij deze woning. Wel biedt een open stalling op het terrein achter de toegangspoort de mogelijkheid tot het overdekt stallen van de auto. Tevens is er voldoende (gratis) parkeermogelijkheid bij de woning in de straat.

-Tuin:
Deze woonboerderij is gelegen op een perceel van ca. 1148 m². Een riant perceel met een grote tuin en een weiland. de tuin en het weiland kunnen nog geheel naar wens ingericht worden.
Gezellig is de aanwezige cour tussen de 2 wooneenheden in. Op de cour bevindt zich ook een gedeelte met een overdekt terras, waar het heerlijk beschut zitten is.
Door de grootte van het perceel en het achtergelegen weiland zijn er nog veel mogelijkheden.

-Omgeving:
Deze woning is rustig gelegen in Gronsveld. Gronsveld is een plaats in de gemeente Eijsden-Margraten in het zuidwestelijke deel van de Nederlandse provincie Limburg. Ten noorden bevindt zich de gemeente Maastricht en aan de zuidzijde liggen de plaatsen Eijsden en Rijckholt. Een dorp vol van tradities en sfeer. Een plaats waar het heerlijk wandelen is, o.a. in het hier gelegen 'Savelsbos'. Diverse winkels in het dorp treft u o.a. aan: bakker, patisserie, slager en supermarkt, doe het zelf zaak e.d. Tevens heeft Gronsveld een basisschool, een peuterschool en twee kinderopvanglocaties. De woning is gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen; Maastricht centrum, MUMC+ (AZM) en Universiteit zijn op slechts 10 autominuten te bereiken.

Nadere bijzonderheden:
-Aanvaarding in overleg.
-Woningen zijn netjes onderhouden maar dienen te worden gerenoveerd.
-Kozijnen: houten kozijnen met enkel glas. (m.u.v. 1 raam nr. 22a – kunststof dubbel glas).
-Er is geen centrale verwarming aanwezig; de woning wordt verwarmd door gaskachels. Niet alle gaskachels werken nog voldoende.
-Er is in opdracht van de verkopers een bouwkundige keuring opgemaakt door een externe partij; potentiële kopers die de woning hebben bezichtigd, kunnen het rapport toegestuurd krijgen.
- Er is een boiler is aanwezig bij nr. 22, deze is in eigendom, op nr. 22A is een geiser aanwezig deze is gehuurd.
-Er is een impressie foto gemaakt van de begane grond die een idee geeft wat de mogelijkheden o.a. zijn voor de begane grond van nummer 22. Deze is bijgevoegd bij de foto's.
-Energielabel: G
-Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Woonboerderij
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt