{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop 't Greuntsje 3 Gronsveld

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Vrijstaande woning met een landelijke ligging in het dorp Rijckholt. De woning ligt in een rustige straat met grotendeels vrijstaande woningen. De aanliggende weilanden en akkers bieden het voordeel van vrij uitzicht, veel privacy en vrij gevoel. Op korte afstand bevindt zich het openbaar vervoer, de toegangsweg tot de A2 en het wandelgebied richting het Savelsbos. Maastricht ligt op ongeveer 6 kilometer.

Deze woning is door de huidige bewoners zelf gebouwd in 1974 en hebben de woning sindsdien zeer goed onderhouden en verbeterd. Het dak is voorzien van unidekplaten en goten in 2000, de muren zijn nageïsoleerd, de kunststof kozijnen met thermopane glas zijn geplaatst in 2010 en de Hr combiketel in eigendom is ook uit 2010. Het energielabel bevat dan ook de letter C. Deze woning biedt enorm veel leefruimte door de grote woonkamer met ruime keuken en mooie tuinkamer c.q. extra woonkamer 1994. Deze ruimte biedt voor de toekomstige bewoner volop mogelijkheden. Speelkamer voor de kinderen, kantoor aan huis, huisgebonden beroep of slaapkamer op de begane grond. Verder zijn er vier slaapkamers, een complete badkamer, een mooi afgewerkte inpandige garage, kelder en voldoende opbergruimte. De tuin gelegen op het zuidwesten is ook mooi van formaat. Het grote gazon, enkele bomen en het vele groen passen goed bij het overdekte terras 1994 met lichtstraat en windscherm. Naast de woning loopt nog een extra toegangsweg naar de ruime stal (tweede garage) gebouwd in 2002 die hoog genoeg is voor de stalling van een caravan of twee auto's. Al met al een heel mooie woning die zeker gezien moet worden.

Indeling

Souterrain
- Kelder (5.4 m x 2.3 m) met een Beukenhouten trap. Droge kelder eventueel voor opslag van proviant.

Begane grond
- Hal (5.9 m x 2.5 m) inclusief toilet en toegang tot kelder, eerste verdieping, keuken en woonkamer. De hal is voorzien van een Noorse leisteenvloer. Het toilet is voorzien van een inbouwcloset en fonteintje.
- Woonkamer (9.2 m x 3.9 m) met leisteenvloer, dubbel openslaande tuindeur uitkomend op terras, gashaard en voldoende lichtinval door de meerdere ramen die tevens zorgen voor een vrij uitzicht over de weilanden. De brede kamer biedt volop ruimte voor een grote zithoek aan de voorzijde en eethoek die contact geeft met de keuken en tuin.
- Keuken (3.2 m x 2.5 m) voorzien van een hardstenen werkblad, vaatwasser, koelkast, combioven, keramische kookplaat, spoelbak met cookerkraan en volop bergruimte. Extra handig is het verrijdbaar keukenmeubel. Ook vanuit de keuken heeft zicht op de tuin. Naast de keuken ligt de extra woonruimte die in 1994 aangebouwd is.
- Extra woonkamer (5.6 m x 4.5 m) die voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden, zelfs als slaapkamer op de begane vloer. De kamer geeft toegang tot het overdekte terras en inpandige garage. Ook deze ruimte heeft veel lichtinval.
- Garage (5.4 m x 3.4 m) met betegelde vloer, elektrische rolpoort, witgoedaansluiting, wasbakje met warm- en koud water en vlizotrap naar bovenliggende vliering. 

Eerste verdieping
- Ruime overloop (2.5 m x 1.7 m) met toegang tot vier slaapkamers en badkamer.
- Badkamer (3.1 m x 2.5 m) voorzien van ligbad, inloopdouche met glazen douchewand, inbouwcloset, wastafel met grote spiegel, radiator, verwrming in vloer, mechanische ventilatie en Velux dakraam.
- Slaapkamer 1 (3.9 m x 3.1 m). Mooie ruime kamer.
- Slaapkamer 2 (2.7 m x 2.3 m) is nu ingericht als inloopkast.
- Slaapkamer 3 (3.3 m x 3.2 m) voorzien van rolluik.
- Slaapkamer 4 (4.2 m x 3.0 m) voorzien van rolluik, bergkast en wastafel. De kamer geeft toegang tot de naastliggende bergzolder die zich bevindt boven de extra woonkamer en garage. Buiten de hoeveelheid opbergmogelijkheid bevindt zich hier ook de Hr Combiketel 2010 met aparte boiler.

Tuin 
- Voortuin met gazon, groene border en brede oprit met afsluitbaar hek.
- Achtertuin gelegen op het zuidwesten met een groot overkapt terras vanwaar men kan genieten van de grote siertuin met gazon en het nodige groen. De hoge bomen geven zomers een fijne verkoeling. De overkapping is voorzien van een lichtstraat, inbouwspots en een glazen wand als windscherm. Naast de woning loopt er een toegangsweg naar de extra grote garage (schuur). Deze is voorzien van een grote dubbele poort waar een caravan makkelijk door kan. Ideale ruimte voor enkele auto's of hobbyruimte.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1974
- Inhoud 590 m3 
- Perceel 1260 m2
- Woonoppervlak 135 m2
- Gebruiksoppervlak 200 m2
- Energielabel C
- Kunststof kozijnen (renovatieprofielen) met isolerend glas en deels rolluiken aan achterzijde
- Muren en dak geïsoleerd
- Hr Combiketel 2010 in eigendom
- Tuinkamer en grote schuur met mogelijkheden

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie F 368, groot 12 are en 60 ca.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Landhuis
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}