Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Peter Schreursweg 21 -23 Haelen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

UNIEKE LOCATIE
Vanwege de 2 huisnummers is dubbele bewoning mogelijk!
Tevens zeer geschikt voor:
- ZZP’s
- Paardenliefhebbers
- Mantelzorg
- Woninggebonden commerciële activiteiten van vrije beroepen

Aankoop van meer grond is bespreekbaar. Vraag naar de mogelijkheden!

Omschrijving
Gelegen tegen de kern van Haelen ligt deze ruime dubbele woning aan de Peter Schreursweg. De woning bestaat uit 2 woningen met 2 aparte huisnummers, zijnde nummer 21 en 23, en kan ook als zodanig bewoond worden. De woningen liggen op een ruim perceel met een totale oppervlakte van 7.785 m². Het bouwjaar van de woning is 1956. Dit object is door haar grootte en mogelijkheden voor vele doeleinden geschikt; wonen/werken, hobby's, dubbele bewoning, mantelzorg, houden van paarden, ZZP’s etc.

Voorzieningen en installaties
• Elektriciteit: Voldoende groepen aanwezig, dag-/nachtmeter en krachtstroom
• Wateraansluiting: Aanwezig
• Gasaansluiting: Aanwezig
• Riolering: Aanwezig
• Kozijnen: Vrijwel geheel kunststof en deels hout
• Isolatie: Vrijwel geheel dubbel glas
• Energielabel:
• Centrale verwarming: Niet aanwezig, middels gashaarden
• Warm watervoorziening: Boiler

Indeling

Souterrain
Onder de hal bevindt zich een kelder.

Begane grond
Op de begane grond bevinden zich 2 woonkamers. Een kleinere woonkamer ligt direct links van de hal bij binnenkomst. Achter de eerste deur rechts in de hal is het toilet. Naast deze deur bevindt zich een trap naar de eerste verdieping. Aan het eind van de hal bevindt zich een ruime eetkamer. De eetkamer staat in verbinding met de woonkamer door middel van een schuifdeur. Via de eetkamer vindt doorgang plaats naar de keuken. Naast de keuken ligt een hobbykamer die in verbinding staat met de tweede woning. Het tweede woongedeelte bestaat uit een ruime woonkamer en een berging. In deze woonkamer bevindt zich een trap naar de eerste verdieping. Aan de achterzijde van de woning liggen drie ruimtes die gebruikt kunnen worden als berging. Deze zijn bereikbaar via de bijkeuken.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een badkamer en 2 ruimtes die toegankelijk zijn middels een luik in de keuken. Deze 2 ruimtes kunnen op eenvoudige wijze toegankelijk worden gemaakt, middels een te realiseren deur op de eerste verdieping van het tweede woongedeelte. De verdieping boven nummer 23 is een grote ruimte. De badkamer en 3 slaapkamers zijn bereikbaar via de overloop in het eerste woongedeelte (nr. 21). De grote slaapkamer/ruimte is bereikbaar via de woonkamer in het tweede woongedeelte.

Zolder
De zolder is bereikbaar via vlizotrap op de overloop.

Afhang en garage/schuur
Aangrenzend aan de woning ligt de werkplaats/berging (circa 27 m²), gebouwd in 1976 en voorzien van een asbesthoudend golfplaten dak en kunststof kozijnen. Aangrenzend aan de achterzijde ligt een stal/schuur deels golfplaten en deels pannen dak. Naast de woning ligt een dubbele garage met 2 houten deuren. De garage is gebouwd in 1986 en heeft een oppervlak van 36 m2. De garage heeft een betonnen vloer en gemetselde spouwmuren.

Bijgebouwen
Naast de garage ligt een schuurtje. De muur is deels gemetseld en bestaat voor een deel uit betonplaten. De vloer bestaat uit betonklinkers. Het dak van het schuurtje is asbesthoudend.

Tuin
Aan de achterzijde ligt een ruime tuin die afgerasterd is voor een deel met draad en voor een deel met schutting. Vanuit de tuin maar ook vanuit de weg is toegang tot de weide.

Vanuit de Peter Schreursweg is een mondelinge erfdienstbaarheid gevestigd, zodat de eigenaren van perceelsnummer 1038 en 591 hun perceel kunnen bereiken. Zie rode streep op bijgesloten kaart.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘Reparatie- en veegplan Buitengebied Leudal 2016’ van de gemeente Leudal. Binnen dit bestemmingsplan heeft perceel 1576 momenteel de enkelbestemming ‘Wonen’, perceel 2075 heeft momenteel de enkelbestemming ‘Verkeer’, beide percelen hebben de dubbelbestemming ‘Waarde – Archeologie 5’.
De percelen 1036 en 1037 hebben momenteel de enkelbestemming 'Agrarisch met waarden - 4' en de dubbelbestemmingen 'Leiding - Hoogspanningsverbinding' en ‘Waarde – Archeologie 5’.

Het zijn 2 woningen met 2 adressen. Tevens mag de woning (beperkt) verplaatst/verschoven worden.

De bijbehorende voorschriften zijn op kantoor aanwezig en worden op eerste verzoek aan u toegezonden.

Ligging
Landelijk wonen in Haelen is zeker mogelijk. De woning aan de Peter Schreursweg 21 is gelegen in de buurt Verspreide huizen Haelen. Deze buurt is zeer kindvriendelijk met relatief veel gezinnen. Naast enkele gezinnen wonen er veel oudere inwoners van 65 jaar en ouder. Het is een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. De woning ligt op fietsafstand van het centrum van Haelen.
Door de centrale ligging in Midden-Limburg is het object optimaal te bereiken. De op- en afrit van de snelweg A2 richting Maastricht en Eindhoven zijn op korte afstand gelegen. Vanuit de N273 is er eveneens een aansluiting op de snelweg A73 richting Nijmegen.
Haelen behoort tot de plattelandsgemeente Leudal, die per 1 januari 2007 is ontstaan na een fusie van de 4 gemeenten: Haelen, Heythuysen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe gemeente Leudal maar liefst 16 kernen.
Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. De gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1.500 hectare grote Nationaal Park De Groote Peel. Ten oosten en ten zuiden treft u de Maasplassen met volop watersport-mogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.

Kadastrale gegevens
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Haelen, sectie B, nummers 1576, 2075, 1036 en 1037 met een totale grootte van 0.77.85 ha. Aankoop van meer grond is bespreekbaar. Vraag naar de mogelijkheden!
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt