Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Gouverneur Houbenstraat 13 a Haelen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

Omschrijving

In een rustige straat en woonwijk nabij het centrum van Haelen staat dit verrassend half vrijstaande woonhuis met een souterrain, een garage en een berging te koop. Een perfecte GEZINS-/STARTERS woning met vele mogelijkheden. Heb je interesse? Lees gauw verder!

Via de entree kom je uit in de ruime hal. Hier bevindt zich het toilet met fonteintje, de meterkast, de toegang tot de keurige keuken in een U-opstelling met inbouwapparatuur aan de voorzijde van de woning, de toegang tot de bijkeuken met witgoedaansluiting en de toegang tot de splitlevel knusse woonkamer. De woonkamer is opgedeeld in een lichte zitkamer met toegang tot de tuinkamer doormiddel van een schuifpui en een eetkamer met uitzicht op de tuinkamer. In de eetkamer is via een verkorte trap het souterrain bereikbaar. Hier bevindt zich een berging met een extra aanrechtblok, de technische installatie en is er een aparte hobby-/werkkamer die geheel naar eigen wens ingericht kan worden.

Via de vaste trap in de eetkamer is de eerste verdieping bereikbaar. De overloop geeft toegang tot de nette badkamer met een bad/douche-combinatie, een dubbele wastafel en een 2de toilet. Daarnaast zijn er vier ruime slaapvertrekken aanwezig waarvan de masterbedroom is voorzien van een schuifkastenwand en een kamer beschikt over een eigen wastafel en biedt de vaste trap naar de 2de verdieping toegang tot een extra (slaap)vertrek en een royale bergzolder.

De tuinkamer met een schuifwand heeft uitzicht op de privacy biedende tuin met tuinhuis. De tuin kan geheel naar eigen smaak aangelegd en beplant worden. Vanuit de tuin en de tuinkamer is de garage en de geschakelde berging bereikbaar. Deze ruimtes zijn voor verschillende doeleneinde beschikbaar en er is meer dan voldoende opberg-/stallingsruimte. Aan de zijkant van de woning is een oprit met parkeergelegenheid voor twee personenauto’s, een carport en toegang tot de garage.

Door de verschillende niveaus en ruimtes is het een verrassende en speelse woning. Perfect voor jou en jouw gezin? Neem dan snel contact met ons op voor een bezichtigingsafspraak en bekijk de mogelijkheden met eigen ogen! Onze makelaar staat voor je klaar.

Indeling
Souterrain:
Berging met extra aanrecht – technische installatie – hobby-/werkkamer.

Begane grond:
Entree/hal – toilet – meterkast – bijkeuken – keuken – splitlevel woonkamer.

Eerste verdieping:
Overloop – badkamer – 4 slaapvertrekken.

Tweede verdieping:
Extra ruimte en de bergzolder.

Tuin:
Tuinkamer – tuinhuis – garage – berging – oprit met carport.

Bijzonderheden:
- De woning beschikt over 14 zonnepanelen in eigendom;
- De gehele woning is voorzien van kunststofkozijnen en rolluiken;
- In de woning is in het souterrain een kruipruimte aanwezig;
- De woning is gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming;
- Alle maten, plattegronden zijn indicatief, waaraan verder geen rechten ontleend kunnen worden;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (financiering) is in de regel 6 weken na het sluiten van mondelinge overeenkomst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt