Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Panheelderweg 28 Heel

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Deze levensloopbestendige vrijstaande bungalow op riante verkaveling (ca. 1.055m2), die geheel naar eigen smaak gemoderniseerd kan worden, staat te koop. Wil jij jouw handen uit de mouwen steken? Dan is deze bungalow precies wat jij zoekt!

Aan de rand van het dorp Heel staat deze ruime bungalow, omringd door veel groen, te koop. Bij binnenkomst in de grote hal heb je toegang tot alle ruimtes in de woning. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de ruime woonkamer met uitzicht op de voor- en achtertuin welke voorzien is van een airco (2021) en glas in lood. De 'eiken' woonkeuken is voorzien van een vaatwasser, oven (Bosch 2021), een koelkast en een 4-pits gasfornuis met dampkap. Verder bevindt zich in de woning een apart volledig betegeld toilet met fonteintje, zijn er drie prima slaapvertrekken een verzorgde badkamer met een inloopdouche, een vaste wastafel en een design radiator en biedt de woning nog een poetskast. Verder bieden alle slaapvertrekken muurkasten en parketvloeren en is de master bedroom voorzien van een airco (2021). Ook is de woning voorzien van een bijkeuken welke vroeger bestemd was als vierde slaapkamer. Deze ruimte is voorzien van witgoedaansluitingen.

De prachtig onderhouden tuin is voorzien van diverse terrassen, diverse aanplant, diverse waterpartijen en een elektrisch zonnescherm. Naast de woning is een lange oprijlaan welke voldoende parkeergelegenheid biedt, of plek voor je camper/caravan. Verder is er nog een houten berging, ideaal voor tuingereedschap e.d.

Ook biedt de woning een souterrain welke voorzien is van een wijnkelder, een werkplaats (voormalige garage) met de Nefit cv-ketel (2003) en een boiler en een tweede woonkamer met een open haard. Wie wilt er nu niet een eigen ruimte om te ontspannen of zijn eigen bioscoop in huis?

Wil jij van deze bungalow jouw nieuwe (t)huis maken en ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem snel contact op met ons kantoor en wij vertellen jou hier graag meer over.

Indeling:

Souterrain:
Tweede woonkamer – wijnkelder met cv-ketel en boiler en hobbyruimte.

Begane grond:
Hal/entree – woonkamer – keuken – bijkeuken – 3 slaapvertrekken – badkamer - gastentoilet en poetskast.

Tuin:
Lommerrijke omgeving – terrassen – overdekt terras (voorzijde) - houten berging – lange oprijlaan en diverse waterpartijen.

Bijzonderheden:
- Woning beschikt over een airco;
- De gehele woning beschikt over kunstof kozijnen, dubbel glas en bruine rolluiken;
- De meterkast in het souterrain biedt 13 stopzekeringen, slimme meters en glasvezel;
- De gevel is opnieuw gestraald en geïmpregneerd;
- De woning is voorzien van alarminstallatie;
- Definitief energielabel F, registratienummer 123455558, geldig tot 13-06-2032;
- Alle maten, plattegronden zijn indicatief, waaraan verder geen rechten ontleend kunnen worden;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (financiering) is in de regel 6 weken na het sluiten van mondelinge overeenkomst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Bungalow
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt