{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Heerenweg 261 Heerlen

Omschrijving

AAN DE RAND VAN DE BRUNSSUMMERHEIDE GELEGEN 2 ONDER 1 KAP WONING MET 4 SLAAPKAMERS, AANBOUW, GARAGE, SCHUUR EN 2 PAARDEBOXEN MET HUISWEIDE.

Deze halfvrijstaande woning met garage is gebouwd in 1960 en is voorzien van een vaste trap naar de zolder en een mooie aluminium overkapping met inbouwverlichting. Deze woning beschikt over isolerende beglazing (deels hardhouten en deels kunststof kozijnen) en deels over rolluiken. Aan de achterzijde van de woning is deze woning voorzien van een terras met overkapping en een huisweide van ca 400m2. Deze beschikken over veel privacy. Deze woning is uitermate geschikt voor paardenliefhebbers omdat deze woning beschikt over 2 paardenboxen en een schuur. Optioneel is het mogelijk om een apart gelegen huisweide van ca 3.470m2 te verwerven (informatie via OPS advies verkrijgbaar). Deze huisweide is gelegen op ca 1 km van dit woonhuis en niet in de prijs van dit woonhuis begrepen. De woning is gelegen aan de Brunssummerheide, nabij een supermarkt, basisschool en een school voor voortgezet onderwijs. Ook de verkeersontsluiting richting Heerlen/Aken en Sittard-Geleen/Eindhoven en Maastricht is goed.

Indeling:

Kelder: voorraadkelder (4,49 x 2,08 m) met CV combi ketel (huur).

Begane grond: hal voorzien van plavuizen, meterkast (met nieuwe groepenautomaat), betegeld toilet met zwevend closet, keuken (2,83 x 2,07 m) met inbouwkeuken (kersen) en granieten werkblad en inbouwapparatuur (AEG koelkast, vaatwasser, combi magnetron/oven, RVS wasemkap, keramische kookplaat. Ruime L-vormige woonkamer (11,06 x 4,27/6,49 m). De woonkamer en keuken beschikken over een laminaatvloer. Via een deur is het overdekte terras (voorzien van grote tegels) toegankelijk welke voorzien is van een mooie aluminium overkapping met inbouwverlichting. Via het terras is de garage (6,01 x 2,99 m) met elektrische sectionaalpoort toegankelijk alsmede de schuur (6,91 x 2,35 m) en de 2 paardenboxen (7,37 x 2,35 m).
De paardenboxen liggen aan de huisweide van ca. 400m2. De woning beschikt aan de voorzijde over een ruime beklinkerde oprit (geschikt voor meerdere auto's).

Verdieping: overloop, 3 slaapkamers (4,14 x 3,56 en 3,27 x 3,11 en 2,46 x 2,09 m) met laminaatvloer en een betegelde badkamer met douche met hardglazen cabine, 2e toilet met zwevend closet en een ruim badmeubel met vaste wastafel.

Zolder: met vaste trap toegankelijk, voorzien van bergruimte en een 4e slaapkamer (5,97/3,06 x 2,96 m) met 2 dakramen.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheidsvereiste).

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien c.v.ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk tevens geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}