{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Sittarderweg 171 Heerlen

Omschrijving

Nabij het centrum van Heerlen en de aansluiting op de Parkstad Binnenring bieden wij deze moderne tussengelegen woning te koop aan. De woning wordt gekenmerkt door een sfeervolle woonkamer met half open keuken, 3 slaapkamers, een moderne badkamer en toiletruimte, hardhouten kozijnen met isolerende beglazing en een zonnige achtertuin met achteringang, buitenberging en een eigen parkeerplaats op het achtergelegen terrein.

Indeling

Begane grond:
Entree/hal 2.47/1.45 met garderobe-/meterkast (8 groepen, 2 aardlekschakelaars) en een toiletruimte voorzien van een wandcloset en fonteintje. Half open keuken 2.60/2.25 met een hoekopstelling voorzien van apparatuur: inductie kookplaat, afzuigkap, hete-lucht oven en vaatwasser. Woonkamer 5.95/4.80/4.05 met trap, bergruimte onder de trap en optimaal tuincontact middels dubbele tuindeuren.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot 2 slaapkamers, respectievelijk groot; 4.90/4.10 en 4.40/2.35. Badkamer 2.43/2.13 met een halfrond ligbad met whirlpool, twee wastafels, een wandcloset en een bidet.

Tweede verdieping
Middels een vaste trap bereikbaar. Overloop. Cv-/wasruimte 3.85/2.20 met de witgoedaansluitingen en het HR cv combi toestel (2006, eigendom, Remeha Avanta). Ruime slaapkamer 6.05/2.60 met aansluitend een dakterras 4.90/2.20 met een bankirai vlonder terras en afgeschermd met bamboe.

Buiten
Achtertuin (westen) - ca. 8 meter bij 5 meter -, onderhoudsarm aangelegd met een terras, diverse aanplant, gemetselde buitenberging 3.10/1.80 en een achteringang. Privé parkeerplaats op afgesloten terrein achter de woning. Dit terrein is bereikbaar middels een elektrisch bedienbare poort.

Bijzonderheden:
- de ideale starterswoning!
- voorzien van hardhouten kozijnwerk met isolerende beglazing
- HR cv combi toestel betreft een eigendom toestel, 2006, Remeha Avanta
- rustig gelegen, ideaal voor kinderen, nabij scholen, sportverenigingen en goede aansluiting op de Binnenring Parkstad als ook andere uitvalswegen
- met een eigen parkeerplek op het achtergelegen terrein (middels elektrisch bedienbare poort)
- aanvaarding mogelijk per april 2021

* Alle maten zijn circa maten;
* Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend;
* De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren;
* Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”)
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}