Onder bod
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Boerhaavestraat 16 Heerlen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Onder bod

Omschrijving

Op een rustige locatie in wijk Schandelen-Grasbroek in Heerlen bieden wij deze goed onderhouden hoekwoning met aanbouw, oprit en garage te koop aan. Deze woning wordt gekenmerkt door onder andere 3 slaapkamers, moderne keuken, oprit, inpandig bereikbare berging en garage en een zonnige achtertuin. De woning verkeert in een goede staat van onderhoud en is te betitelen als zijnde instapklaar.

Souterrain:
Provisiekelder 2.25/4.00

Begane grond:
Zijdelings een oprit. Entree/hal 2.30/4.10 met toiletruimte (wandcloset en fonteintje), trap en meterkast. Uitgebouwde L-vormige woonkamer - ca. 39 m² - met een plavuizen vloer, een haard en goed tuincontact middels dubbele tuindeuren. Open keuken 2.74/2.80 met een moderne hoekopstelling voorzien van apparatuur: koel-/vriescombinatie, vaatwasser, oven, inductie kookplaat en afzuiging. Inpandig bereikbare berging 2.87/2.62 met de witgoedaansluitingen en aansluitend de garage 6.13/2.80met een elektrisch bedienbare sectionaalpoort. Achtertuin - ca. 8.50 m breed en ca. 7.50 m diep - met terras en gazon.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot 3 ruime slaapkamers, respectievelijk; 3.93/3.32 met vaste kasten; 3.48/3.05 en 2.80/3.60. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. Badkamer 2.20/2.57/1.92 met een wandcloset, wastafel in een wandmeubel, muurkast en een ligbad met whirlpool en douchescherm.

Tweede verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken bergzolder alwaar het HR cv combi toestel staat opgesteld (huur Hesi).

Bijzonderheden:
- grotendeels voorzien van kunststof kozijnwerk met HR++ beglazing, deels voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing
- uitgebouwde woonkamer (2009) met goed tuincontact, moderne keuken (2019)
- plavuizen vloer begane grond en laminaatvloer eerste verdieping
- begane grond nieuw gestuukt in 2019, woning in 2019 ook gezandstraald
- hardstenen raamdorpels
- rustige en kindvriendelijke woonlocatie nabij kinderdagverblijf, enkele winkels, diverse scholen, sportvereniging, enkele uitvalswegen en goed ten opzichte van het centrum van Heerlen

* Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend;
* De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren;
* Toelichtingsclausule NEN2580 De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
* Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend!
* Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: