Onder bod
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Kampstraat 64 Heerlen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Onder bod

Omschrijving

In Heerlerheide bieden wij deze ideale starterswoning te koop aan. Deze woning wordt gekenmerkt door een L-vormige woonkamer met open keuken, moderne sanitaire voorzieningen, 3 ruime en 1 kleine slaapkamer, kunststof kozijnen met dubbelle beglazing en een achtertuin verdeeld in verschillende niveaus. De woning is hoogwaardig afgewerkt en instapklaar!

Indeling Souterrain: Provisiekelder (2.85 x 1.85 m).

Begane grond: Fraai aangelegde onderhoudsarme voortuin, Entree/hal met vernieuwde meterkast en trap. L-vormige woonkamer (6.55 x 4.65/2.70 m) met laminaatvloer en deur naar de provisiekelder. De ruime open keuken (4.40 x 2.40 m) is voorzien van een tegelvloer, moderne keukenblok met inbouwapparatuur (o.a vaatwasser, 4-pitsgas kookplaat, oven, koelkast en afzuigkap. Tussenhal met toegang naar toiletruimte, berging en geheel betegelde badkamer (2.29 x 1.94 m) met een wastafel in een wandmeubel en een douche De berging (3.88 x 2.17 m) is voorzien van de witgoedaansluitingen. Via de bijkeuken is er toegang tot de tuin. De tuin wordt gekenmerkt door niveauverschil, een zij-ingang en een vrije ligging aan de achterzijde.
De tuin is ingedeeld in een drietal terrassen (zonneterras), trappen en diverse borders.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, respectievelijk groot: 3.71 x 2.90m; 3.48 x 2.45m en 2.49 x 2.12 alle voorzien van een laminaatvloer.

Tweede verdieping: Via een vaste trap te bereiken 4e slaapkamer (ca. 20 m²) met karakteristieke elementen, velux dakraam en muurkasten.

Leuk om te weten:
- Leuke woning met 3 ruime slaapkamers en 1 kleine slaapkamer
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing (HR+) (2017).
- Nieuwe kunststof voordeur.
- Gelegen op loopafstand van het winkelcentrum van Heerlerheide
- Aanvaarding in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheids vereiste).
Indien c.v.ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze, indien de verkoper en koper dit overeenkomen, binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Uw makelaar Roy Ubachs nodigt u graag uit voor een bezichtiging.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Herenhuis
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt