{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Aan een van de mooiste pleinen van Heerlen ligt dit zeer royale herenhuis (ca. 300m2), dat geschikt is voor dubbele bewoning of wonen met kantoor/praktijk aan huis. Het object verkeert in redelijke staat van onderhoud en is zeker een bezichtiging waard!

Bouwjaar ca. 1932 (conform BAG)
Onderhoud redelijk
Perceeloppervlakte 168 m2
Totale woonoppervlakte ca. 269 m3
Overig inpandige ruimte ca. 36 m2
Gebouwgebonden buitenruimte ca. 9 m2
Inhoud totaal ca. 955 m3
Aanvaarding in overleg


Het object is momenteel in gebruik als kantoorruimte op de begane grond en twee aparte woonruimtes op de verdiepingen. In de praktijk momenteel één pand met 2 huisnummers, maar juridisch verdeeld in twee appartementsrechten.

Souterrain:
Het souterrain is verdeeld in 6 kelderruimtes met een totale oppervlakte van 36 m2. De kelder is middels twee trappen toegankelijk vanuit beide entrees.

Parterre:
Het pand heeft een fraai uitzicht op het Burgemeester de Hesselleplein. Momenteel is de entree aan de rechterzijde in gebruik als de hoofdentree. De entree aan de linkerzijde is in gebruik als berging 5.90x2.00. Via de overdekte entree komt men in de vestibule. Via de hal heeft men vervolgens toegang tot het toilet, de verdieping en de drie kantoorruimtes. Het kantoor 6.50x3.30 aan de voorzijde is voorzien van een erker en heeft toegang tot het achtergelegen kantoor. Dit tweede kantoor 6.50x3.50 heeft middels dubbele tuindeuren toegang tot de patiotuin. Via het derde kantoor 3.80x3.00 is ook de keuken 3.00x1.90 bereikbaar. De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok en via de keuken is de bijkeuken/berging 3.00x2.45 bereikbaar.

1e verdieping:
Via de overloop heeft men toegang tot de bovenwoning en de tweede verdieping. De bovenwoning is voorzien van een centrale hal. Van hieruit heeft men toegang tot de volgende ruimtes: een woonkamer-en- suite 8.10x 3.75 met toegang tot balkon en fraai uitzicht op het plein, een slaapkamer 4.00x3.75 met balkon aan tuinzijde, badkamer 2.20x1.80 voorzien van douche en vaste wastafel, een 2e slaapkamer 2.90x2.30, het toilet met fonteintje, een eetkamer 3.70x3.00 en tenslotte de keuken 3.00x2.00. De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en oven.

2e verdieping:
Via de trapopgang bereikt men de hal. Vanuit hier zijn 4 kamers bereikbaar alsmede de badkamer en de pantry. De 2 slaapkamers aan de voorzijde zijn voorzien van een dakkapel. De badkamer is voorzien van een ligbad, vaste wastafel en toilet. De pantry 3.60x2.05 is voorzien een laminaatvloer en eenvoudig keukenblok.

3e verdieping:
De vliering is bereikbaar middels een luik op overloop van de tweede verdieping. Algemeen: De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met deels dubbele beglazing. De woning is uitermate geschikt voor dubbele bewoning of kantoor/praktijk aan huis. De woning is gelegen binnen het Beschermd Stadsgezicht Tempsplein e.o.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheids vereiste).

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}