{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Akerstraat 122 a Heerlen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Op zeer geliefde woonlocatie nabij het centrum van Heerlen gelegen, royaal en karakteristiek halfvrijstaand landhuis met parkachtige tuin, op zeer groot perceel van 1.548 m2.

Bouwjaar: ca. 1920 (conform BAG)
Onderhoud: goed
Perceeloppervlakte: 1.549 m2
Totale woonoppervlakte: ca. 260 m2
Externe bergruimte: ca. 8 m2
Inhoud totaal: ca. 1.180 m3 (incl. bijgebouwen)
Aanvaarding: in overleg

Souterrain:
Het souterrain is onderverdeeld in drie kelderruimtes respectievelijk groot ca. 25m², 10m² en 9m². Tevens opstelplaats HR combi cv-installatie Nefit Topline (bouwjaar 2011 eigendom) en boiler.

Parterre:
Aangelegde voortuin met oprijlaan naar garage met mogelijkheid voor het plaatsen van meerdere voertuigen.
Overdekte entree met toegang naar de vestibule en imposante centrale hal voorzien van statige trappenpartij, authentieke elementen zoals raampartijen met glas-in-loodramen, lambrisering en Noorse leistenen vloer. Geheel betegelde toiletruimte met toilet en fontein.
De ruime leefruimte in woon- en eetkamer ca 70m² groot, worden gescheiden door originele schuifdeuren hierdoor is de zitkamer aan de tuinzijde ensuite en heeft middels openslaande deuren directe toegang tot het royale terras. Parketvloer in visgraat patroon gelegd en openhaardpartij.
Vanuit de centrale hal bereikbaar de gesloten keuken ca. 14m². De eiken keukeninstallatie in L-vorm is voorzien van de navolgende apparatuur: gaskookplaat, afzuigkap met schouw, koelkast, vaatwasser en zeer veel bergruimte. vanuit de keuken is er toegang tot het terras.

Inpandig bereikbare garage ca. 22 m² groot met bergzolder voor extra opslag.

De parkachtige tuin is gelegen op het zuidwesten met schitterende monumentale beukenboom, geheel omsloten en voorzien van een royaal hoger gelegen terras gelegen aan keuken en woonkamer zijde.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping is bereikbaar middels de statige trappenpartij. Vide, overloop met toegang tot drie ruime slaapkamers respectievelijk groot ca. 31m² met balkon aan de voorzijde, inbouwkasten en toegang naar badkamer, 26m² en 17m² eveneens toegang tot de badkamer.
De badkamer is voorzien van ligbad met whirlpoolfunctie, toilet, douche met stoomcabine en twee vrijstaande wastafels. Tevens voorzien van vloerverwarming.

Tweede verdieping:
Middels vaste trap bereikbaar de overloop. Deze verdieping is geheel aangepast tot sfeervolle woonruimte van ca. 55m² met authentieke dakspanten. Er bevindt zich een L-vormige keukeninstallatie met apparatuur zoals een keramische kookplaat en afzuigkap. De ruimte kan worden ingedeeld in een woon- en eetkamer met bergkast.
De tweede badkamer is voorzien van een inloopdouche met wastafel en toilet.
Middels een rustieke eikenhouten trap entresol ca. 20m² groot met vide.

Bijzonderheden:
Het fraaie landhuis is gelegen op een aantrekkelijke woonlocatie met voorzieningen zoals basis - en middelbare scholen op loopafstand. de directe omgeving kenmerkt zich door vooroorlogse bebouwing. het centrum van Heerlen is op enkele fietsminuten bereikbaar en op wandel afstand het "Aambos". Prima aansluiting op verbindingswegen naar Maastricht en Aken.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheids vereiste).

Indien c.v.ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Landhuis
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}