{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Op een rustige doch centrale locatie te Schaesbergerveld mogen wij u deze vrijstaande karakteristieke woning met royale loods (ca. 100 m²) en dubbele garage aanbieden. Het object is ruim van opzet en o.a. voorzien van authentieke details, uitgebouwde woonkamer, diepe tuin en veel ruimte op de verdiepingen. De algemene staat van de woning is netjes verzorgd, doch zal een modernisering wenselijk zijn.

Algemeen:
Bouwjaar: 1937
Inhoud: ca. 743 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 167 m²
Perceeloppervlakte: 665 m²
Aanvaarding: in overleg

Voorzieningen:
Elektriciteit: voldoende groepen aanwezig
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
TV aansluiting: aanwezig
Isolatie: grotendeels dubbele beglazing

Installaties:
Centrale verwarming: middels cv-ketel
Warm water voorziening: via cv-ketel

Indeling:

• Kelder
Ruime (droge) kelder welke is verdeeld in drie ruimtes. Vanuit de achtergelegen kelderruimte is de tuin bereikbaar.

• Begane grond
Entree. Vestibule met authentieke tegelvloer (bedekt met vloerbedekking) en gastentoilet. Hal met fraaie trappartij en toegang naar de kelder, gesloten woonkamer en gesloten keuken. De woonkamer is voorzien van een plankenvloer bedekt met vloerbedekking, haardpartij en uitbouw aan de achterzijde. De keuken is ruim van opzet en voorzien van eenvoudige apparatuur. Via de keuken toegang naar de achtertuin.

• 1e verdieping
Overloop met toegang naar 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is aan de achterzijde van het object gesitueerd en voorzien van douche, toilet en wastafel.

• 2e verdieping
Middels een vaste trap te bereiken zolderverdieping met een nokhoogte van meer dan 4 meter. Momenteel is de zolder ingericht als bergruimte met een separate slaapkamer. De ruimte leent zich gezien het vloeroppervlak en de mooie hoogte ervoor om in zijn totaliteit te gaan betrekken bij het woongedeelte.

Tuin/Bijgebouwen:
Geheel aan de achterzijde van het perceel is een royale loods van ca. 10 x 10m gelegen. De loods is voorzien van twee garagepoorten en een smeerput.
Halverwege het perceel is tevens een dubbele garage gebouwd. Aan deze garage is een overkapping geplaatst waar men kan genieten van de rust.
Aan de voorzijde van het pand is een grote poort geplaatst met aansluitend een oprit naar de achterzijde (loods).
Verder is de tuin voorzien van een graszone en borders met groen/boompartijen.

Ligging:
Het object is gelegen aan de Schaesbergweg in Heerlen. Op enkele (loop)minuten is het centrum van Heerlen gelegen. Tevens liggen alle overige dagelijkse voorzieningen en de belangrijkste uitvalswegen in de nabijheid.

Inlichtingen:
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met ons kantoor te Voerendaal, bereikbaar op telefoonnummer: 045-30 30 600.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}