{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Op een toplocatie, nabij het centrum van Heerlen, staat deze riante vrijstaande villa. De villa aan Gelein 9 is gelegen op loopafstand van het centrum Heerlen met al haar voorzieningen, doch rustig gelegen in een villawijk. De verbindingswegen N 281 en A79/A76 zijn makkelijk bereikbaar, waardoor Aken, Maastricht en Sittard eenvoudig te bereiken zijn. De villa is gelegen op een ruim perceel van 935m2 en is gebouwd in 1981. Met maar liefst een woonoppervlakte van circa 256 m2 mag deze vrijstaande woning riant genoemd worden.

Souterrain
De villa is geheel onderkelderd. Vanuit de ruime verdeelhal zijn de overige ruimten te bereiken. Hier bevinden zich diverse grote bergruimten, een hobbyruimte, wijnkelder en een complete saunaruimte. Het souterrain heeft een oppervlakte van circa 155m2.

Begane grond.
Voortuin met beplantingen en een eigen riante oprit voor het plaatsen van meerdere auto's. Royale inkomhal met vide. Vanuit de hal is er toegang naar de zeer ruime living, die optisch verdeeld is in een zithoek, woonkamer en eetkamer. Aan de achterzijde van de woonkamer bevindt zich een heerlijke serre, die voor optimaal lichtinval zorgt. Separate keukenruimte voorzien van een keuken in hoekopstelling. Vanuit de keuken is er een toegang naar de bijkeuken en de toegang naar de ruime, voor 2 auto's geschikte, inpandige garage met elektrische poort. De achtertuin is voorzien van terras, gazon en diverse beplantingen.

Eerste verdieping
Overloop met toegang naar 4 ruime slaapkamers. Op deze verdieping bevinden zich 2 compleet ingerichte badkamers.

Tweede verdieping
Zolderbergingen

* gelegen in geliefde villawijk nabij het centrum Heerlen en belangrijke verbindingswegen
* zeer riante indeling en ruim perceel
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}