{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

IN HEERLEN NOORD GELEGEN BUNGALOW MET 3 SLAAPKAMERS EN GARAGE EN ZEER RUIME BEDRIJFSRUIMTE (1.243M2) OP EIGEN TERREIN

Deze bungalow met bedrijfsruimte is infrastructureel goed gelegen ten opzichte van alle ontsluitingswegen (A2, A76, Buitenring) richting Maastricht, Aken, Eindhoven. In de buurt zijn goede busverbindingen (openbaar vervoer) voor handen alsmede een supermarkt, basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs en diverse sportvoorzieningen.


De bungalow is gebouwd in 1988 en geisoleerd (dak, spouw en glasisolatie) voorzien van rolluiken, hardhouten kozijnen en keurig afgewerkt.

Indeling:

Hal, meterkast, ruime doorzonwoonkamer (9,76 x 4,00/3,20 m) met schuifpui naar terras/tuin en voorzien van een mooie laminaatvloer. De open keuken is voorzien van een licht grijze inbouwkeuken met apparatuur (hetelucht oven, combimagnetron, keramische kookplaat, vaatwasser, rvs wasemkap, koelkast). via de hal is de berging bereikbaar, alsmede de 3 slaapkamers (3,50 x 2,50 m en 3,40 x 2,90 m en 5,00 x 2,90 m), het betegelde toilet met duobloc toilet en fonteintje, de ruime betegelde badkamer (5,00 x 1,00/2,00 m) voorzien van douche met glazen cabine, ligbad, badmeubel met v.w. en 2e toilet, en de gardarobekast. Via de keuken en berging is via een openslaande deur het terras en tuin bereikbaar. Via het beklinkerde terras is de aangebouwde garage (6,70 x 3,70 m) met sectionaalpoort te bereiken. De tuin/terras is prima afgewerkt en geeft voldoende ruimte en afstand tot de bedrijfsruimte.


Bedrijfsruimte:

De bedrijfsruimte is zeer ruim van opzet en beschikt over 3 grote ruimtes. De primaire ruimte is ongeveer 890 m2 (VVO) groot (57,44 x 15,44 m) en beschikt over een beklinkerde vloer, diverse kantoorruimtes, showroom en extra bergruimte/showroom op de verdieping. het pand is grotendeels gemetseld met spouw en voorzien van stalen spanten, toiletruimte en eigen elektravoorzieningen. In de showroom is een pelletkachel geplaatst. De vrije hoogte bedraagt ruim 4 meter. Aan de achterzijde van dit pand bevindt zich nog een spuitcabine met toebehoren (ca 15 x 5 meter) en een overdekte stalling van ca 13,00/11,00 x 20 meter. De toegankelijkheid is goed gewaarborgd door een ruime beklinkerde oprit.
De showroom bevindt zich aan de voorzijde van het pand en dit gedeelte is esthetisch middels aluminiumpanelen prima afgewerkt.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheids vereiste).

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien c.v.ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk tevens geen rechten worden ontleend
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}