{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Van Hovellstraat 21 Helden

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Beschikbaar

Omschrijving

Multifunctioneel te gebruiken (bedrijfs)woning met bedrijfspand. De bedrijfsruimten zijn momenteel in gebruik als showroom met kantoor- en werk/bedrijfsruimte maar zijn voor vele doeleinden geschikt.
Een combinatie van wonen en werken waarbij de diverse bedrijfsruimten naast eigen gebruik zich ook prima lenen voor verhuur aan derden. Het pand verkeert in een goede staat van onderhoud en is altijd keurig gebruikt en onderhouden.

Woonhuis:
Begane grond:
De (voor)deur van de woning ligt aan de zijkant en vanuit hier is de royale hal met trapopgang naar de 1e verd. en de toiletruimte bereikbaar. De ruimte en luxe betegelde toiletruimte is v.v. een hangcloset, urinoir en wastafelmeubel. Vanuit de hal is verder de L-vormige woonkamer toegankelijk. De woonkamer heeft een prettige lichtinval door de vele ramen. De woonkamer is v.v. een natuurstenen vloer en gashaard. Vanuit de woonkamer is de leefkeuken bereikbaar.
De leefkeuken is v.v. een luxe handgemaakte inbouwkeuken (ca. 2000) in hoekopstelling met apart kookgedeelte. De keuken is voorzien van een 6-pits gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast, vaatwasser en granieten aanrechtblad. Vanuit de keuken is een portaal met praktische berging/bijkeuken bereikbaar, vanwaar een doorgang is naar het bedrijfsgedeelte.

1e verdieping:
De overloop is bereikbaar vanuit de hal op de begane grond en biedt toegang tot 4 slaapkamers, de badkamer en de cv-ruimte. De ouderslaapkamer is v.v. een inloopkast en heeft een loopdeur naar het dakterras.
De badkamer is luxe ingericht, geheel betegeld, ruim van opzet en van alle gemakken voorzien. Er is onder meer een whirlpool ligbad, aparte douche, hangcloset en dubbele wastafel aanwezig. In de cv-ruimte is hangt een combiketel van het jaar 2004. De gehele 1e verd. is v.v. van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken.

Bedrijfsgedeelte:
Het huidige showroom gedeelte is geheel v.v. vloerverwarming en is toegankelijk vanuit de eigen parkeerplaats met voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde. Er is een centrale hal met balie en een luxe betegelde toiletruimte. Via een vaste trap is het showroomgedeelte op de verdieping bereikbaar (ca. 190 m²). Daarnaast is hier een ruime opslagzolder (ca. 190 m²) waar zich ook de cv-installatie bevindt (ca. 2006).
De showroom is ca. 400 m² groot en op verschillende manier in te delen en te splitsen zo kunnen er ook meerdere afzonderlijke bedrijfsruimten gecreëerd worden met de andere bedrijfsruimten.

Algemeen:
Het woonhuis is omstreeks 1850 gebouwd maar nadien compleet gerenoveerd en gemoderniseerd (o.a. renovaties in 1980, 1995 en 2008). Geheel voorzien van muurisolatie en thermopane beglazing.
De bedrijfsgebouwen (showrooms) zijn in 1990 en 1999 gebouwd.

Voor deze prachtige bedrijfswoning is tevens een “vernieuwbouwplan” gemaakt. Het vernieuwbouwplan voorziet in een complete make-over van de vrijstaande woning aan de van Hövellstraat 21 in Helden en combineert alles wat er op het gebied van praktisch en eigentijds wonen mogelijk is. Het resultaat? Een stijlvolle bedrijfswoning die volledig voldoet aan de woonwensen anno nu, met drie bedrijfsruimtes. Iedere bedrijfswoning heeft een aparte entree. Waarvan bedrijfsruimte nummer 3 een eigen inrit heeft.
Aan de voorzijde van het perceel is naast de parkeergelegenheid ook een tuin gecreëerd die behoord tot de bedrijfswoning.
De woning heeft door de raamluiken een eigentijds landelijk uitstraling gekregen. De moderne bedrijfsruimte vormt een mooi contrast met de bedrijfswoning. U kunt er ook voor kiezen de huidige woning aan te kopen zonder vernieuwbouwplan.

De schetsontwerpen en visualisaties geven u een levensecht beeld van hoe de woning er na een verbouwing uit kan komen te zien. Uiteraard kunnen smaken verschillen. U kunt ervoor kiezen om de woning te laten verbouwen zoals in het vernieuwbouwplan vermeld is. Het is echter ook mogelijk om het vernieuwbouwplan volledig op uw woonwensen aan te laten passen.

Bouwkavel:
Er bestaat de mogelijkheid om achter de bedrijfsruimtes ter plaatse van de (sier)tuin één of meerdere nieuwbouwwoningen te realiseren. Deze kavel wordt tezamen met de achterste bedrijfsruimte/hal separaat verkocht.
In deze bedrijfshal bevindt zich een kantoorruimte met tegelvloer, kantine met keukenblok en betegelde toiletruimte. De royale bedrijfsruimte (ca. 365 m²) is omstreeks 2000 gebouwd, voorzien van een gevlinderde betonvloer en wordt verwarmd middels een heather. De entresol zorgt voor extra opslagruimte. Aan de voor- en achterzijde is de bedrijfsruimte v.v. een sectionaalpoort.

Deze kavel is gelegen aan de rand van uitbreidingsgebied Schrames en krijgt aan de achterzijde (Sterappel) een eigen ingang. Vraag naar de mogelijkheden.
De vraagprijs voor de bouwkavel is € 289.000,- k.k.
Bent u geïnteresseerd in beide objecten (woning met bedrijf en kavel) dan is dat uiteraard ook mogelijk.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}