Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Eykerstokweg 92 Heythuysen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

Omschrijving

Deze 2-onder-1-kap uitgebouwde eengezinswoning is bij uitstek een perfecte woning voor starters en gezinnen! Lees gauw verder wat deze woning jou te bieden heeft.

Aan de rand van het dorp Heythuysen, in een kindvriendelijke buurt, ligt deze keurig afgewerkte eengezinswoning. Aan de voorzijde is vrij uitzicht over een bosrijke omgeving. Het centrum van Heythuysen, met vele voorzieningen, is op loopafstand bereikbaar.

Bij binnenkomst in de hal bevindt zich het toilet met fonteintje, de garderobe, de meterkast met glasvezel en de vaste trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal heb je toegang tot de ruime en lichte doorzon woonkamer. Deze is onderverdeeld in het zitgedeelte aan de voorzijde met uitzicht op een groene omgeving en het eetgedeelte aan de achterzijde van de woning met uitzicht op en toegang via dubbele tuindeuren tot de prachtige achtertuin. Vanuit het zitgedeelte in de woonkamer heb je toegang tot de keuken welke is voorzien van inbouwapparatuur. Aangrenzend aan de keuken is de bijkeuken welke toegang geeft tot de achtertuin. In de achtertuin bevindt zich een overdekt terras en een ruim tuinhuis voor opslag van o.a. tuinaccessoires. Naast de bijkeuken is er nog een inpandige garage aanwezig met openslaande garagedeuren. Hier bevindt zich ook de witgoedaansluiting. Op de eerste verdieping zijn 3 keurige slaapvertrekken aanwezig, riante bergkast, een badkamer met een ligbad, een tweede toilet, een vaste wastafel en een design radiator en een ruimte met de technische installatie.

Ben jij op zoek naar deze woning en wil jij snel een kijkje gaan nemen? Neem contact met ons op via het nummer 0475 – 20 20 05 en samen plannen wij een afspraak voor een bezichtiging.

Indeling
Begane grond:
Entree/hal – woonkamer – keuken – bijkeuken – inpandige garage

Eerste verdieping:
Overloop – 3 slaapvertrekken – badkamer – ruimte met technische installatie

Tuin:
Overdekt terras – graszoden – tuinhuis

Bijzonderheden:
- Woning beschikt over hardhouten kozijnen met rolluiken;
- Bijkeuken is voorzien van een kunststof kozijn;
- Er is een eigen oprit aanwezig met parkeergelegenheid voor een voertuig;
- Woning is voorzien van 14 zonnepanelen;
- Alle maten, plattegronden zijn indicatief, waaraan verder geen rechten ontleend kunnen worden;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (financiering) is in de regel 6 weken na het sluiten van mondelinge overeenkomst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt