Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Graaf Van Hornelaan 28 Heythuysen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

Omschrijving

STARTERS OPGELET! Deze mooi afgewerkte en instapklare 2-onder-1-kap woning met carport nabij het centrum van Heythuysen staat te koop! Ben jij toe aan de volgende stap? Lees gauw verder.

Bij binnenkomst in de hal bevindt zich een garderobe, een meterkast uit 2005 met glasvezel in de kelder en een vaste trap naar de eerste verdieping. Daarnaast geeft de hal toegang tot de gesloten en luxe hoogglans witte keuken met inbouwapparatuur en toegang tot een split level woonkamer. De woonkamer is onderverdeeld in een eetgedeelte en twee aparte zitgedeeltes. Eén zitgedeelte heeft doormiddel van een schuifpui uitzicht op de strak aangelegde en sfeervolle tuin. Vanuit de keuken is er toegang tot het souterrain, een tussenportaal waar het toilet met fonteintje zich bevindt en de L-vormige garage met bijkeuken, de witgoedaansluiting en voldoende opbergruimte.

Via de vaste trap in de hal is de eerste verdieping bereikbaar. De overloop geeft toegang tot drie keurige slaapkamers, waarvan de master bedroom is voorzien van openslaande deuren naar een balkon en een muurkast met fraaie schuifwand. Verder bevindt zich op de eerste verdieping ook de luxe badkamer met een ligbad/douche-combinatie, een tweede toilet en een dubbele wastafel.

De vlizotrap op de overloop geeft toegang tot de tweede verdieping. Hier bevindt zich een ruime bergzolder en de technisch installatie, waarbij het dak is na geïsoleerd.

Via de garage en de schuifdeur in de woonkamer is de split level tuin bereikbaar. De onderhoudsvriendelijke en privacy biedende tuin beschikt over een prachtige terrasoverkapping (2021), een terras met een elektrisch zonnescherm, een gedeelte kunstgras en een mogelijkheid tot een derde terras. Aan de voorzijde van de woning is een oprit met carport aanwezig welke parkeerruimte biedt voor twee personenauto’s. Via de carport is ook de garage bereikbaar.

Deze heerlijke woning in een kindvriendelijke buurt moet je met eigen ogen gezien hebben! Neem contact met ons op via het nummer 0475 – 20 20 05 voor een bezichtigingsafspraak. Onze makelaar staat te popelen om jou de woning te laten zien.

Indeling

Souterrain:
Provisiekelder bereikbaar via de hal.

Begane grond:
Entree/hal – keuken – split level woonkamer – tussenportaal met toilet – garage met bijkeuken.

Eerste verdieping:
Overloop – drie keurige slaapvertrekken (resp. 13,1 - 9,8 en 8,7m²) – moderne badkamer.

Tweede verdieping:
Ruime bergzolder met technische installatie, bereikbaar via vlizotrap.

Tuin:
Overdekt terras – twee overige terrasmogelijkheden – gedeeltelijk kunstgras – voortuin – oprit met carport.

Bijzonderheden:
- De Nefit HR-ketel is uit 2005, eigendom;
- De woning beschikt over kunststof kozijnen met isolerend glas en rolluiken aan de achterzijde van de woning op de eerste verdieping;
- In de woonkamer ligt een massief eiken plankenvloer die nog opgeschuurd kan worden;
- De garage beschikt over een lichtkoepel en openslaande deuren aan de voorzijde;
- Definitief energielabel E, registratienummer 614098609, geldig tot 04-01-2032;
- Alle maten, plattegronden zijn indicatief, waaraan verder geen rechten ontleend kunnen worden;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (financiering) is in de regel 6 weken na het sluiten van mondelinge overeenkomst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt